To BBC ειρωνεύεται τον Τσιτσιπά: «Ο τελευταίος Έλληνας... φιλόσοφος»!

Φράσεις, αναρτήσεις στο Twitter και... αποκαλύψεις για τη φροντίδα των μαλλιών από τον Έλληνα τενίστα χρησιμοποιήθηκαν στο άρθρο του BBC, λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει στο ίδιο μέσο

«Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης... Τσιτσιπάς: Ο τελευταίος στη μακρά λίστα των Ελλήνων φιλοσόφων». Με την παραπάνω φράση το BBC ειρωνεύεται τον Έλληνα τενίστα, αναφέροντας τις ατάκες που έχει πει, ή γράψει τα τελευταία χρόνια και οι οποίες -είναι η αλήθεια- προκάλεσαν αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων.

Το BBC, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε «αποκαλύψει» τα «μυστικά» για τη φροντίδα των μαλλιών του, δημοσίευσε tweets του Έλληνα τενίστα, με τις... φιλοσοφίες, τις προτάσεις και τα... περίεργα που έχει δηλώσει κατά καιρούς.

«Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο», είναι η μία φράση. «Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε», είναι μία άλλη. «Το να λες σε κάποιον ότι του πάνε τα γένια σημαίνει βασικά ότι δείχνει καλύτερος όσο λιγότερο βλέπεις το πρόσωπό του», είναι ένα τρίτο tweet, που χρησιμοποίησε το BBC για να αναδείξει τη... φιλοσοφική θεώρηση του Έλληνα τενίστα.

Τσιτσιπάς BBC

Πηγή: skai.gr