Κλείσιμο

Το μυστικό του Pete Davidson για να φλερτάρει τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου – H Emily Ratajkowski είναι η νέα του κατάκτηση

Πολλοί αναρωτιούνται πώς ένας τύπος που μοιάζει με τον Beetlejuice έγινε ο Καζανόβα αυτής της γενιάς

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, ο Πιτ Ντέιβιντσον βγαίνει τώρα με την Έμιλι Ρατακόφσκι. Μεγαλώνοντας, το σούπερ μόντελ συνήθιζε να προσεύχεται στον Θεό να την κάνει την πιο όμορφη γυναίκα. Και ο Θεός έκανε το… θαύμα του. 

Βέβαια, η Έμιλι Ρατακόφσκι δεν είναι η μοναδική πανέμορφη και καταξιωμένη γυναίκα με την οποία βγαίνει ο Πιτ. Πρόσφατα, χώρισε με την Κιμ Καρντάσιαν. Πριν από αυτήν, ο «καρδιοκατακτητής» Πιτ Ντέιβιντσον έβγαινε με την Kate Beckinsale, τη Margaret Qualley, την Kaia Gerber, τη Phoebe Dynevor και την Ariana Grande. Η Dionne Warwick φαίνεται τώρα να καλοβλέπει τις πιθανότητές της, ανακοινώνοντας αυτή την εβδομάδα στο Twitter ότι: «Θα βγω με τον Pete Davidson». 

Πολλοί αναρωτιούνται πώς ένας τύπος που μοιάζει με τον Beetlejuice έγινε ο Καζανόβα αυτής της γενιάς. Πάντως, η Ariana Grande απέδωσε στον πρώην εραστή της στο τραγούδι της «Thank u, Next». Αλλά περισσότερο από τη γοητεία του έχει να κάνει με την αίσθηση του χιούμορ του Πιτ για τον εαυτό του. 

Αντί να καμαρώνει και να πανηγυρίζει για την περιγραφή του από την Grande, ο ίδιος φαίνεται να το διασκεδάζει και να το διακωμωδεί, λέγοντας ότι είναι ένα «σύμβολο του σεξ για λόγους που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει».

Σε μια εποχή όπου άντρες όπως ο Ίλον Μασκ δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, ο Kanye West και ο Donald Trump αυτοχαρακτηρίζονται ιδιοφυΐες, το να βλέπεις έναν άντρα που δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά μοιάζει με ανάσα φρέσκου αέρα.  

Ενώ άλλοι άντρες έχουν εμμονή να εμφανίζονται ως οι τέλειοι άνδρες, ο Πιτ Ντέιβιντσον είναι ανοιχτός για τα τρωτά του σημεία. Έχει μιλήσει στον αέρα για το ότι πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2017. 

Όπως σημείωσε ένας χρήστης του Twitter: «Οι τύποι, που είναι μπερδεμένοι με το πώς ο Πιτ Ντέιβιντσον συνεχίζει να είναι καρδιοκατακτητής, παρά το γεγονός ότι είναι μέτριας εμφάνισης, θα πρέπει να καταλάβουν ότι η προσωπικότητά τους είναι στην πραγματικότητα το πρόβλημα».
 

Πηγή: skai.gr