Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με τα εσώρουχά της ως απάντηση στο ειδύλλιο Έμιλι Ρατακόφσκι - Πιτ Ντέιβιντσον

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του «The Kardashians», μια χαριτωμένη στιγμή λαμβάνει χώρα μεταξύ του κωμικού και της Κιμ, από την εποχή που ήταν ακόμα ζευγάρι

Και ενώ ο Πιτ Ντέιβιντσον φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν και τώρα βγαίνει με την Έμιλι Ρατακόφσκι, η Κιμ αποφάσισε να κάνει κάτι που γνωρίζει καλά: να ποζάρει με τα εσώρουχά της. Πολλοί θεωρούν ότι είναι η δική της απάντηση στο νέο ειδύλλιο που απασχολεί όλα τα διεθνή ΜΜΕ. 

Η Κιμ Καρντάσιαν άνοιξε πρόσφατα το διαδικτυακό της χριστουγεννιάτικο κατάστημα, SKIMS. Για να γιορτάσει το γεγονός, φόρεσε μερικά από τα κομμάτια εσωρούχων, που είναι ήδη σε προσφορά, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της είναι ότι οι φωτογραφίες της μοιράστηκαν στα κοινωνικά της δίκτυα λίγο μετά τη δημοσίευση από το «TMZ» φωτογραφιών και βίντεο του πρώην φίλου της, Πιτ, που βγαίνει με την Έμιλι Ρατακόφσκι, στη Νέα Υόρκη. 

Ο Πιτ φέρεται αρχικά να προσπάθησε να πάρει την Έμιλι από το σπίτι της, αλλά όταν οι παπαράτσι ματαίωσαν αυτό το σχέδιο, εκείνη πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι του και μάλιστα να μπει από την πίσω πόρτα! 

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του «The Kardashians», μια χαριτωμένη στιγμή λαμβάνει χώρα μεταξύ του κωμικού και της Κιμ, από την εποχή που ήταν ακόμα ζευγάρι. Τους δείχνει να αστειεύονται για τη στιγμή που της ζήτησε το τηλέφωνό της στο Met Gala.

Η Κιμ αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντάς του ότι δεν μπορούσε να τον πληκτρολογήσει στο τηλέφωνό της με τα γάντια της. Το ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του τον περασμένο Αύγουστο. Έβγαιναν μόλις εννέα μήνες, αλλά δήλωσαν ότι χώρισαν, διατηρώντας μια καλή σχέση. 


 

Πηγή: skai.gr