Τι υπέροχο ζευγάρι! – O Tom Hanks και η Rita Wilson εντυπωσιάζουν στα βραβεία Governors Awards στο Λος Άντζελες (videο)

Από την ίδρυσή τους το 2009, τα βραβεία «Governors» έχουν γίνει ένας σημαντικός σταθμός στο κόκκινο χαλί... 

Ο Τομ Χανκς είναι απλά υπέροχος. Με κλασική φινέτσα και μια γοητεία διαχρονική. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, που μαζί έκαναν μια ξεχωριστή εμφάνιση στα ετήσια βραβεία «Governors Awards»,  στο Λος Άντζελες.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έδειξαν τη χημεία τους, όταν ανέβηκαν στο κόκκινο χαλί για την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Fairmont Century Plaza, στο Λος Άντζελες. 

Να θυμίσουμε ότι ο Χανκς εμφανίστηκε στη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann, «Elvis», στην οποία υποδύθηκε τον συνταγματάρχη Tom Parker, τον επί χρόνια μάνατζερ του Έλβις. 

Από την ίδρυσή τους το 2009, τα βραβεία «Governors» έχουν γίνει ένας σημαντικός σταθμός στο κόκκινο χαλί, για πολλούς υποψήφιους για Όσκαρ, και θεωρούνται ευρέως ως ο πρώτος σημαντικός σταθμός του κύκλου των βραβείων. 

O Tom Hanks και η Rita Wilson

Ο Χανκς έχει προταθεί για Όσκαρ έξι φορές κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, κερδίζοντας δύο: του καλύτερου ηθοποιού, για τις ταινίες «Philadelphia» (1994) και «Forrest Gump» (1995). 

Οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τις ερμηνείες του στις ταινίες Big (1989), Saving Private Ryan (1999), Castaway (2001) και μια υποψηφιότητα καλύτερου β' ανδρικού ρόλου για το A Beautiful Day in the Neighborhood (2020). 

Τα «Governors Awards» είναι μια ετήσια εκδήλωση για τον εορτασμό των βραβείων που απονέμει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας - το Irving G. Thalberg Memorial Award, το Jean Hersholt Humanitarian Award και το Honorary Award, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της τελετής. 

Οι αποδέκτες αποκαλύπτονται κάθε καλοκαίρι πριν από την εκδήλωση του Νοεμβρίου, όπου τιμώνται στο επίσημο δείπνο. Φέτος, το Συμβούλιο ψήφισε να λάβουν τιμητικά βραβεία η τραγουδοποιός Diane Warren, ο σκηνοθέτης Peter Weir και η σκηνοθέτιδα Euzhan Palcy.

Ο Michael J. Fox τιμήθηκε με το φετινό ανθρωπιστικό βραβείο «Jean Hersholt», το οποίο απονέμεται σε όσους έχουν «εξαιρετική συνεισφορά σε ανθρωπιστικούς σκοπούς». 

Πηγή: skai.gr