Τι κάνει ο Leonardo DiCaprio με τη Gigi Hadid στο ίδιο εστιατόριο; - Φουντώνει το ειδύλλιο…

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να βγαίνει για δείπνο στο Cipriani στη Νέα Υόρκη

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Gigi Hadid εντοπίστηκαν να φεύγουν από το ίδιο εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Το ειδύλλιο του ηθοποιού με την καλλονή Gigi Hadid φαίνεται ότι «φουντώνει», καθώς οι δυο τους εντοπίστηκαν σε ρομαντικό ραντεβουδάκι το βράδυ της Παρασκευής.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να βγαίνει για δείπνο στο Cipriani στη Νέα Υόρκη. Το ντροπαλό ζευγάρι, το οποίο συνόδευε ο φίλος του Ντι Κάπριο, ο επιχειρηματίας Vivi Nevo, προσπάθησε να κρυφτεί από τους παπαράτσι, καθώς η ασφάλεια τους έβγαλε εσπευσμένα από το εστιατόριο.

Ο ηθοποιός φορούσε λευκά αθλητικά παπούτσια, μαύρο τζιν, μαύρο παλτό, καπέλο του μπέιζμπολ και μάσκα που έκρυβε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του. Η Χαντίντ φορούσε ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα μπλε κασκόλ, που χρησιμοποίησε για να καλύψει το πρόσωπό της.

Ο 48χρονος ηθοποιός του «Τιτανικού» και το 27χρονο συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Το ζευγάρι απολάμβανε ο ένας την παρέα του άλλου σε ένα πάρτι σε σοφίτα στο Σόχο, ενώ εθεάθη και στο Casa Cipriani.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ εθεάθη, επίσης, στο Μιλάνο συμπτωματικά την ίδια μέρα που η Χαντίντ περπάτησε στην επίδειξη μόδας του Versace Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Επίσης, βρέθηκε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο ίδιο ξενοδοχείο, το Royal Monceau, όπου έμεινε και η Χαντίντ. Και τον περασμένο μήνα το ζευγάρι εντοπίστηκε, για άλλη μια φορά, να κάνει παρέα σε ένα τεράστιο αποκριάτικο πάρτι στο Brooklyn Navy Yard.

Πηγή: skai.gr