Κλείσιμο

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι έτρωγε μαζί με την Courteney Cox στα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια»

Η ηθοποιός έδωσε επίσης μια εικόνα για τα αγαπημένα φαγητά της πρώην συμπρωταγωνίστριας και στενής της φίλης Courteney Cox περιγράφοντας τα σάντουιτς και τις σαλάτες τους

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τι έτρωγε στα γυρίσματα της μακροχρόνιας σειράς «Φιλαράκια» κατά τη διάρκεια της δεκάχρονης θητείας της στο σόου.

Η ηθοποιός έδωσε επίσης μια εικόνα για τα αγαπημένα φαγητά της πρώην συμπρωταγωνίστριας και στενής της φίλης Courteney Cox περιγράφοντας τα σάντουιτς και τις σαλάτες τους.

Πέρυσι, βίντεο με μια συνταγή για σαλάτα κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ισχυρισμούς ότι ήταν το μεσημεριανό γεύμα που έτρωγε η Τζένιφερ στο πλατό κάθε μέρα για πάνω από μια δεκαετία.
Η συνταγή για τη σαλάτα κατέλαβε το TikTok καθώς οι θαυμαστές έσπευσαν να τη… μαγειρέψουν, με πολλούς να προσθέτουν με ετικέτα την Τζένιφερ στις δημοσιεύσεις τους, για να τις δει.

Η ηθοποιός διέψευσε επίσημα τις φήμες τον περασμένο Ιούνιο, ότι, ενώ φαίνεται νόστιμη συνταγή - δεν έχει «καμία ιδέα» από πού προήλθε, αφού δεν είναι ίδια με τη σαλάτα που εκείνη έτρωγε.

Η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για την πραγματική συνταγή και απάντησε:
«Αυτό που έτρωγα στα γυρίσματα του Friends ήταν μία σαλάτα με μαρούλι iceberg. Ήταν μια σαλάτα «cobb». Προσπαθώ να θυμηθώ τι είχε μέσα. Νομίζω πεκορίνο, μπέικον γαλοπούλας, κοτόπουλο και φασόλια garbanzo».

Στη συνέχεια, η Τζένιφερ ρωτήθηκε για τις προτιμήσεις της στο σάντουιτς και για το εάν της αρέσει να προσθέτει πατατάκια στη γέμιση, με την ίδια να απαντά γελώντας: «Η Κόρτνεϊ Κοξ το κάνει αυτό. Η Κόρτνεϊ όταν έφτιαχνε σάντουιτς έβαζε μαγιονέζα, μουστάρδα, τυρί, κοτόπουλο σε φέτες και πατατάκια».

«Τότε τρώγαμε ψωμί και πατατάκια, τώρα τρώμε σάντουιτς μαρουλιού», αστειεύτηκε κλείνοντας η σταρ.

Πηγή: skai.gr