«Έκλαιγα ασταμάτητα. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο»: Η Τζένιφερ Άνιστον για τα γυρίσματα του Friends Reunion

Χωρίς καμία αμφιβολία το reunion της σειράς Friends αποτελούσε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα πράγματα του 2021 και οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς, ζητωκραύγαζαν από ευτυχία μόλις ανακοινώθηκε η επανασύνδεση της γνωστής παρέας. Και ενώ όλοι θεωρήσαμε πως οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων θα ήταν σούπερ cool και χαρούμενοι, μάθαμε πως η Τζένιφερ Άνιστον βρήκε την διαδικασία απόλυτα ψυχοφθόρα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Rob Lowe και μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως αν και αρχικά το reunion έμοιαζε ως μία καλή ιδέα, εν τέλει ήταν ό,τι πιο ψυχοφθόρο είχε κάνει τον τελευταίο καιρό... και αυτό εξαιτίας της νοσταλγίας και των συναισθημάτων που κατέκλυζαν καθημερινώς το στούντιο.

"Στο μυαλό σου σκέφτεσαι πως θα είναι διασκεδαστικό να κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο. Όπως αποδείχθηκε, είναι αρκετά σκληρό. Ξαφνικά είσαι εδώ. Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει για όλους. Δεκαέξι χρόνια πριν, ήμασταν όλοι με ορθάνοιχτα μάτια, ενθουσιασμένοι για το επόμενο βήμα, έχοντας τη ζωή μπροστά μας, ακόμα κι αν ήμασταν συντετριμμένοι στο να πούμε αντίο σε αυτά τα 10 χρόνια και στη δουλειά που όλοι αγαπούσαμε. Συνεπώς, πηγαίνοντας πίσω, ήταν κάπως νοσταλγικό με έναν τρόπο σαν μία μικρή μελαγχολία, γιατί πολλά έχουν αλλάξει", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφερόμενη στα γυρίσματα και στην επιστροφή των Friends.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν μπορούσε σταματήσει να κλαίει, παρά τις κάμερες που είχε γύρω της.

Πηγή: Must