Οι «Friends» λένε το τελευταίο αντίο στο φιλαράκι τους «Gunther»

Ο James Michael Tyler, που υποδυόταν το ρόλο του σερβιτόρου Ganther στην σειρά «Τα Φιλαράκια» πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο στον προστάτη. Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του στο Instagram λέγοντας «Αν τον γνωρίζατε μια φορά, τον κάνατε φίλο για μια ζωή. Ο ηθοποιός έφυγε ειρηνικά στο σπίτι του στο Λος Αντζελες το πρωί της Κυριακής».

Στη σειρά υποδυόταν τον διευθυντή και σερβιτόρο του καφέ Central Perk, ενώ χάρη στην ερμηνεία του θεωρείτο από πολλούς ως το 7ο μέλος της παρέας.

Σε ανάρτηση της στο Facebook η παραγωγή της Warner Bros έγραψε «η τηλεόραση θρηνεί την απώλεια του James Michael Tyler, αγαπημένου ηθοποιού και αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας από τα Φιλαράκια». Ενώ και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς σαν παλιά «Φιλαράκια» που είναι, με την χρήση της ίδιας φωτογραφίας εξέφρασαν στο Instagram την λύπη για το χαμό του φίλου τους.

Η Jennifer Aniston έγραψε γράφει σε λεζάντα: «Η σειρά τα Φιλαράκια, δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσένα. Ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στο σόου και στις ζωές μας. Θα μας λείψεις». 

Ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία, οι 4 συμπρωταγωνιστές της Aniston εξέφρασαν κι αυτοί την θλίψη τους.

Η Courteney Cox μεταξύ άλλων είπε «η ευγνωμοσύνη που μας μετέδιδες στην σειρά φαινόταν στα γυρίσματα και είναι ίδια σε μέγεθος με την ευγνωμοσύνη που νιώθω εγώ για την γνωριμία μας».

Η Lisa Kudrow έγραψε «Θα λείψεις σε όλους. Σε ευχαριστούμε που ήσουν πάντα εδώ για εμάς».

O David Schwimmer επισήμανε «James, σε ευχαριστώ για την αξέχαστη ερμηνεία στη σειρά τα Φιλαράκια και για την γλυκιά σου συμπεριφορά. Θα μας λείψεις φίλε».

Τέλος, ο Matt LeBlanc έγραψε «Γελάσαμε πολύ σύντροφε. Θα μας λείψεις».

Πηγή: Must
TAGS: αντίο