Sofia Vergara: Γιορτάζει τους 30 εκατ. followers στο Instagram ποζάροντας με το μαγιό της

Η ηθοποιός ήθελε να κάνει ένα «δωράκι» στους θαυμαστές της

Η Sofia Vergara δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία για να γιορτάσει τους 30 εκατ. followers στο Instagram. Η ηθοποιός ήθελε να κάνει ένα «δωράκι» στους θαυμαστές της κι έτσι φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και «αφιέρωσε» τις σέξι πόζες της στους θαυμαστές της. 

Η Sofia Vergara

«30.000.000.000 followers!!! ❤️❤️ Σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου! Σας ευχαριστώ που πάντα με υποστηρίζετε σε ό,τι κάνω! Besos από την Ιταλία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

Η Sofia Vergara

Μιλώντας για το πώς καταφέρνει τόσα χρόνια να διατηρεί αυτό το σώμα, η Βεργκάρα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι αν και σιχαίνεται τη γυμναστική, την έχει εντάξει στην καθημερινότητά της. «Μου τη σπάει όταν πρέπει να το κάνω! Δεν είμαι αθλητικός τύπος. Αλλά μου αρέσει να χορεύω με λάτιν μουσική, οπότε έχω έναν προπονητή που χορεύει μαζί μου για μια ώρα, τρεις φορές την εβδομάδα». Αν και πιστεύει ότι η σωματική δραστηριότητα είναι πολύτιμη για την ψυχική και τη σωματική υγεία, θεωρεί το γέλιο το καλύτερο φάρμακο. 

Πέρυσι, η Κολομβιανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από υποθυρεοειδισμό και δήλωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς σε ηλικία 28 ετών, αφού οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στον λαιμό της κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας. 

Πηγή: skai.gr