Jamie Foxx: Η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού σε σκάφος μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο (video)

Ο ηθοποιός δεν έχει ακόμη αναφερθεί δημοσίως στην περιπέτεια της υγείας του

Ο Jamie Foxx φαίνεται να είναι σε καλή διάθεση μετά τη μυστηριώδη «ιατρική επιπλοκή» που αντιμετώπισε τον περασμένο Απρίλιο. Ο ηθοποιός του «Day Shift» εθεάθη χαμογελαστός σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το «TMZ», καθώς έκανε κρουαζιέρα στον ποταμό του Σικάγο με σκάφος. 

Ο 55χρονος ηθοποιός φορούσε ένα ολόμαυρο σύνολο με γυαλιά aviator για την έξοδο του Σαββατοκύριακου. Μαζί του ήταν τουλάχιστον άλλοι δύο επιβάτες.Ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος δεν έχει ακόμη αναφερθεί δημοσίως στην περιπέτεια της υγείας του. Ο Jamie Foxx νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Τζόρτζια στις 12 Απριλίου, όπως μοιράστηκε η μεγαλύτερη κόρη του, η Κορίν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης επέμβασης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης, έγραψε τότε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Μια πηγή δήλωσε στο «TMZ» ότι η κατάσταση υγείας του ηθοποιού ήταν «αρκετά σοβαρή» εκείνη τη στιγμή, ώστε η οικογένειά του ταξίδεψε για να είναι στο πλευρό του. Πριν από το επείγον ιατρικό περιστατικό, βρισκόταν σε γυρίσματα για την ταινία του Netflix «Back in Action» με την Κάμερον Ντίαζ.

Πηγή: skai.gr