Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, αναφορικά με τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους! Αλλιώς οι λογομαχίες και οι έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας και θα αποσυντονίσουν τη μέρα σας. Η αισθηματική σας ζωή βιώνει εντάσεις και θα υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα. Πολλοί από τους στόχους σας θα επιτευχθούν εύκολα, σαν να έχετε την εύνοια του σύμπαντος. Ωστόσο, θα πρέπει να κουνήσετε και σεις το χεράκι σας, γιατί δεν συμβαίνουν θαύματα. Εάν έχετε ένα πραγματικά σημαντικό στόχο, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε και δράστε προσεκτικά.

Δίδυμοι

Κάθε καινούργιο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης. Μην θρηνείτε για ότι τελείωσε, προσηλωθείτε στο καινούργιο που ξεκινάει. Θα σας είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σας φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας…

Καρκίνος

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε κακεντρεχείς ή ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

Λέων

Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα βιώσετε φίλοι μου και θα πληγωθείτε, γιατί δεν το περιμένατε. Μην αφήνετε όμως να σας πάρει από κάτω… Δίνοντας βάση στην διαίσθηση σας θα καταφέρετε να βρείτε άκρη στις περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα.

Παρθένος

Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν. Διατηρήστε την ηρεμία σας! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε.

Ζυγός

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε σε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

Σκορπιός

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο φόρτε της! Θα απολαύσετε μια όμορφη βραδιά με φιλική παρέα και θα χαλαρώσετε λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες. Έχετε τη διάθεση να αποτινάξετε την βαριά ψυχολογία από πάνω σας και προσβλέπετε σε γιορτινές συνευρέσεις. Κάντε σχέδια για διακοπές, αποδράσεις ή εξόδους και ανεβείτε ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει το βράδυ στο σπίτι. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Υδροχόος

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο εριστικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Ιχθείς

Καλό θα ήταν να έχετε σήμερα το νου σας σε κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Η σωματική δραστηριότητα, τα αθλήματα και τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να αποτελέσουν  προτεραιότητα σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. 

Πηγή: thebest