Sofia Vergara: Πόσο σέξι… Έβαλε το στρινγκ μπικίνι της και «ανέβασε» τη θερμοκρασία στα ύψη

Η Κολομβιανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από υποθυρεοειδισμό και δήλωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς σε ηλικία 28 ετών

Η Σοφία Βεργκάρα, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός και παρουσιάστρια, διαθέτει και μια εκπληκτική σιλουέτα. Η 50χρονη Κολομβιανή σταρ έκανε ένα μικρό δωράκι στους θαυμαστές της στο Instagram, «ανεβάζοντας» μια σέξι φωτογραφία της με μαγιό. 

Η πρωταγωνίστρια του «Modern Family» πόζαρε μπρούμυτα σε μια ξαπλώστρα, απολαμβάνοντας τον ήλιο. Οι θαυμαστές της, όπως ήταν λογικό, σχολίασαν το μικροσκοπικό της μαγιό, με τους περισσότερους να την αποθεώνουν. Η ίδια αρκέστηκε να πει πως «το καλοκαίρι είναι το φόρτε μου».

Μιλώντας για το πώς καταφέρνει τόσα χρόνια να διατηρεί αυτό το σώμα, η Βεργκάρα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι αν και σιχαίνεται τη γυμναστική, την έχει εντάξει στην καθημερινότητά της. «Μου τη σπάει όταν πρέπει να το κάνω! Δεν είμαι αθλητικός τύπος. Αλλά μου αρέσει να χορεύω με λάτιν μουσική, οπότε έχω έναν προπονητή που χορεύει μαζί μου για μια ώρα, τρεις φορές την εβδομάδα». Αν και πιστεύει ότι η σωματική δραστηριότητα είναι πολύτιμη για την ψυχική και τη σωματική υγεία, θεωρεί το γέλιο το καλύτερο φάρμακο. 

Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει τη δίαιτα που ακολουθεί για να διατηρήσει την υπέροχη σιλουέτα της. 

Η διατροφή της βασίζεται σε άπαχες πρωτεΐνες όπως κοτόπουλο και ψάρι, ενώ αποφεύγει τους υδατάνθρακες, αλλά και την πίτσα. Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι έχει αδυναμία στα κέικ και σε άλλα γλυκά.

Επιπλέον, η ηθοποιός έχει γυμναστήριο στο σπίτι της, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά, ενώ λατρεύει να κάνει διάδρομο. Πέρυσι, η Κολομβιανή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από υποθυρεοειδισμό και δήλωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς σε ηλικία 28 ετών, αφού οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στον λαιμό της κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας.

Πηγή: skai.gr