Sharon Stone: Χρειάζομαι 8 ώρες συνεχούς ύπνου για να μην παθαίνω επιληπτικές κρίσεις

Η ηθοποιός είχε 1% πιθανότητες να ζήσει μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2001

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι νιώθει πλέον πιο άνετη με το να μιλάει δημοσίως για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 22 χρόνια. Το 2001, η ηθοποιός είχε 1% πιθανότητες να ζήσει μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2001. Η εγκεφαλική αιμορραγία διήρκεσε για εννέα ημέρες. 

Εκείνη την εποχή η Σάρον Στόουν, 65 ετών σήμερα, ευημερούσε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είχε λάβει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία «Casino», πέντε χρόνια πριν. Και μήνες πριν, είχε υιοθετήσει τον γιο της Roan, με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein. Έκτοτε έχει υιοθετήσει άλλα δύο παιδιά. 

H Sharon Stone

«Για πολύ καιρό ήθελα να προσποιηθώ ότι ήμουν μια χαρά», λέει η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «People». «Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάλειπτου ύπνου για να δράσει το φάρμακο για τον εγκέφαλό μου, ώστε να μην παθαίνω επιληπτικές κρίσεις. Έτσι, είμαι ΑμεΑ και εξαιτίας αυτού δεν με προσλαμβάνουν πια. Αυτά είναι τα πράγματα που αντιμετωπίζω τα τελευταία 22 χρόνια και τώρα είμαι ανοιχτή να μιλήσω γι' αυτό», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου». 

Μετά το περιστατικό, η Στόουν πέρασε μια «σκοτεινή» περίοδο: χώρισε με τον σύζυγό της το 2004 και, όπως λέει, το Χόλιγουντ την «εγκατέλειψε». 

Μιλώντας για την εποχή της επίπονης ανάρρωσής της, η διάσημη ηθοποιός λέει ότι τραύλιζε στα πρώτα στάδια και δεν έβλεπε σωστά. Αναφέρει, επίσης, ότι υπέφερε από απώλεια μνήμης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

H Sharon Stone

«Έχασα τα πάντα. Έχασα όλα τα χρήματά μου. Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου. Έχασα την καριέρα μου. Έχασα όλα αυτά τα πράγματα που νιώθεις ότι είναι η πραγματική σου ταυτότητα και η ζωή σου. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα πήρα ποτέ πίσω», τονίζει και προσθέτει: «Πλέον έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου είμαι εντάξει με αυτό, αλλά είμαι εντάξει και με τον εαυτό μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Τέλος, στο ερώτημα πώς βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί την ιστορία της, η ηθοποιός εξηγεί: «Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να φροντίζω όλους τους άλλους. Μου πήρε πολύ καιρό για να καταλάβω ότι είχα τη δική μου ζωή και ότι δεν έπρεπε να φτιάχνω τα πράγματα για όλους τους άλλους και να ‘’ξεχνάω’’ τον εαυτό μου. Αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου και περήφανη για τα επιτεύγματά μου - από το να επιβιώνω μέχρι το να βοηθάω άλλους να επιβιώνουν». Σήμερα, η Σάρον Στόουν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Νευρολογικού Ιδρύματος Barrow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Πηγή: skai.gr