Κλείσιμο

Ο Gerard Pique επισημοποίησε τη σχέση του με την Clara Chia – Η Shakira είναι… παρελθόν

Η Σακίρα εξακολουθεί να απολαμβάνει την επιτυχία της με το νέο της τραγούδι, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσα χρήματα έχει βάλει στην τσέπη της

Μετά τον ντόρο από το νέο τραγούδι της Σακίρα, ο Πικέ πήρε μια απόφαση, που τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά την αντιμετωπίζουν, μάλλον, με καχυποψία. 

Μέχρι σήμερα, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν είχε ασχοληθεί δημοσίως με τη νέα του σχέση. Ωστόσο, αυτό άλλαξε, καθώς ο Πικέ την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη νέα του αγαπημένη, Clara Chia Marti, τη γυναίκα με την οποία φέρεται να απάτησε τη Σακίρα. 

Ο Πικέ «ανέβασε» μια selfie με την Κλάρα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και άφησε την ενότητα των σχολίων ανοιχτή, ώστε όποιος χρήστης επιθυμεί να αφήσει ένα σχόλιο. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers δεν έχασαν την ευκαιρία και έγινε χαμός.

Η Σακίρα εξακολουθεί να απολαμβάνει την επιτυχία της με το νέο της τραγούδι, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσα χρήματα έχει βάλει στην τσέπη της. Σίγουρα, θα είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ. Η εμφάνιση της Clara Chia στο προφίλ του Πικέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια νίκη για εκείνη, γιατί χρειαζόταν αυτή την επιβεβαίωση. 

Λέτε η Σακίρα να μείνει με σταυρωμένα χέρια; Κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα ακόμη τραγούδι-γροθιά στον πρώην σύζυγό της. Ήδη υπάρχουν αναφορές ότι η Σακίρα σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου single μέσα στο 2023. 

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι θα αφορά αυτό το τραγούδι, αλλά κρίνοντας από τα τρία τελευταία της, πιθανότατα θα αφορά τον Πικέ και το νέο του αμόρε. Προς το παρόν, το μόνο που μπορεί να κάνει η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει τα… λάφυρα του πολέμου της με τον Πικέ και να εξαργυρώνει τα κέρδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει, επίσης, να ζει τη ζωή του με τη νέα του κοπέλα. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα… 

Πηγή: skai.gr