Κλείσιμο

Shakira: Αντικείμενα και ρούχα της θα εκτεθούν στο Μουσείο Grammy - Ξεχωρίζει η κιθάρα της με τα 70.000 μαύρα κρύσταλλα

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 4 Μαρτίου 

Αντικείμενα και ρούχα της διάσημης τραγουδίστριας, Σακίρα, θα εκτεθούν στο Μουσείο Grammy του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μουσείου η έκθεση με τίτλο «Shakira: The Grammy Museum Experience», θα περιλαμβάνει 40 αντικείμενα μεταξύ αυτών τα ρούχα που φόρεσε στο Super Bowl, σε περιοδείες, η ηλεκτρική της κιθάρα με 70.000 μαύρα κρύσταλλα και χειρόγραφοι στίχοι.

«Είναι τιμή μου να παρουσιάζεται το ταξίδι της καριέρας μου στο μουσείο Grammy», δήλωσε η Σακίρα. «Αυτά τα κομμάτια αποτελούν απόδειξη για τόσες πολλές ανεξίτηλες στιγμές που λατρεύω και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ξαναζήσω αυτές τις αναμνήσεις με όσους με έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να με υποστηρίζουν ως καλλιτέχνη».

Η έκθεση η οποία θα βρίσκεται στη μόνιμη γκαλερί λάτιν μουσικής του μουσείου, θα εξερευνήσει τη μουσική εξέλιξη της Σακίρα, από την καταγωγή της ως Λατίνα ερμηνεύτρια στην Κολομβία έως την παγκόσμια καθιέρωσή της ως ερμηνεύτρια πολλών μουσικών ειδών. 

«Η Σακίρα είναι η σπάνια σούπερ σταρ που έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να συνεχίσει να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης αυξάνοντας παράλληλα το εκτεταμένο κοινό της»,», δήλωσε ο  επικεφαλής επιμελητής του μουσείου, Τζέισεν Έμονς.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 4 Μαρτίου, σύμφωνα με το ΑP.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ