Η Τζέσικα Σίμπσον αποκαλύπτει πως βρισκόταν κρυφά με σταρ του σινεμά, ενώ εκείνος είχε σχέση

«Ένιωθα σαν call girl» λέει 

Μία άγνωστη μέχρι σήμερα προσωπική ιστορία θέλησε να μοοιραστεί η Τζέσικα Σίμπσον στο βιβλίο της «Movie Star», που έγραψε στο πλαίσιο του «Amazon Original Stories».

Όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν ένας σταρ του κινηματογράφου, παγκοσμίου φήμης την πολιορκούσε έντονα, προσπαθώντας να την αποπλανήσει, ενώ εκείνη ήταν ακόμα νεαρή τραγουδίστρια, και ξεκινούσε την καριέρα της. Η ιδια δε θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες, ωστόσο είπε πως ο συγκεκριμένος είναι «ακόμα σταρ του κινηματογράφου. Είχε σχέση τότε, αν και πάντα όλοι λένε ότι είναι single».

Με τον σύζυγό της Έρικ Τζόνσον

Σίπσον

«Είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και πάντα πίστευα ότι δεν θα τη μοιραζόμουν ποτέ με κανέναν. Ενώ την έγραφα, μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι αναμνήσεις. Όλη η περίοδος αυτή ήταν πολύ σουρεαλιστική. Υπήρχαν στιγμές που διασκέδαζα πολύ, μη με παρεξηγείτε. Αλλά πολλές στιγμές, ένιωθα ότι απομόνωνα αυτούς που ήταν έμπιστοι κι αυτούς που δεν ήταν», αναφέρει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τότε έμαθε πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν στη βιομηχανία του θεάματος, καθώς όλοι προσπαθούν να «πουλήσουν» κι από κάτι.

«Έμαθα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα σου λένε, όσο πειστικοί κι αν είναι. Ακούγεται προφανές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο, όταν μιλάς με κάποιον που το πουλάει τόσο καλά. Το να μην προδίδεις την καρδιά σου και να μην υποτιμάς την αξία σου είναι καλύτερο από την άμεση ικανοποίηση, εάν ζεις ένα ψέμα. Έμαθα ακόμα πως υπάρχει μεγάλο εύρος του τι σημαίνει μονογαμία στο Χόλιγουντ», εξήγησε.

Ο εν λόγω «κύριος» όπως ανέφερε στην πορεία της ιστορίας της, είχε ήδη σχέση, όταν βρίσκονταν οι δυο τους. Ωστόσο, της έλεγε συνεχώς πως είχε χωρίσει και η σύντροφός του αποτελούσε παρελθόν στη ζωή του. 

«Αρνιόμουν να γίνω η "άλλη γυναίκα". Εκείνος μου είπε ότι η σχέση τους "είχε τελειώσει οριστικά" κι ότι εκείνη θα αποχωρούσε σύντομα από τη ζωή του», λέει σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.
Οι δυο τους συνέχιζαν να βλέπονται έξω, για να συζητήσουν ή να ανταλλάξουν μερικά φιλιά, όμως η Τζέσικα Σίμπσον αρνούνταν να κοιμηθεί μαζί του. Όπως λέει η ίδια, κάποια στιγμή άρχιζε να νοιώθει σαν «call girl».

Μάλιστα, θυμάται ότι κάποια στιγμή τον είχε συναντήσει σε ένα ξενοδοχείο. Μπήκε από μια ιδιωτική είσοδο και ανέβηκε από τις πυροσβεστικές σκάλες για να φτάσει στο δωμάτιό του, κάτι που αργότερα συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό έγινε για «να με κρύψει από τη γκόμενα του», εξηγεί.
 

Πηγή: skai.gr