Κλείσιμο

Η Rumer Willis έγινε μαμά! - Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore μας δείχνει τη νεογέννητη κόρη της

Η Rumer Willis γιόρτασε τον ερχομό της κορούλας της σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση με τους πιο στενούς της φίλους και την οικογένειά της

Η Rumer Willis έγινε μητέρα. Η 34χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, η οποία θα ονομάζεται Louetta Isley Thomas Willis. Πατέρας είναι ο σύντροφός της Derek Richard Thomas.

«Pure Magic», έγραψε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία ανακοίνωσε ότι η κόρη της γεννήθηκε στις 18 Απριλίου. Η μητέρα της, Demi Moore, έγραψε με τη σειρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αγνή αγάπη, γι’ αυτό το μικρό πουλάκι». Αλλά και η μητριά της, Emma Heming Willis, σχολίασε: «Την αγαπάμε τόσο πολύ...». 

Διαβάστε σχετικά: Bruce Willis: Μετά την αφασία ήρθε και η άνοια για τον ηθοποιό - Του έλεγαν τις ατάκες μέσω ακουστικού

Η Rumer Willis γιόρτασε τον ερχομό της κορούλας της σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση με τους πιο στενούς της φίλους και την οικογένειά της. Ωστόσο, ο μπαμπάς της Rumer, Bruce Willis, απουσίαζε από το πάρτι, το οποίο έγινε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσης της μετωποκροταφικής άνοιας (FTD) από την οικογένεια.

Πηγή: skai.gr