Κλείσιμο

Bruce Willis: Η Demi Moore «ανέβασε» βίντεο με όλη την οικογένεια να του εύχονται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του – Σ’ αγαπάμε!

«Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα», έγραψε η Μουρ στην ανάρτησή της 

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα γενέθλιά του με αγάπη, γέλιο και, φυσικά, τραγούδι! Ο ηθοποιός έγινε 68 ετών και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του ήθελαν να του κάνουν έκπληξη. 

Έτσι, λοιπόν, η πρώην σύζυγός, Demi Moore, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram με την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Emma Heming Willis και των παιδιών του, να τραγουδούν το «Happy Birthday» στον ηθοποιό. 

Ο Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και συγκινημένος από την αγάπη της οικογένειάς του, ενώ δεν παρέλειψε να σβήσει και τα κεράκια της ιδιαίτερης τούρτας του. 

«Χρόνια πολλά, Bruce Willis! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα», έγραψε η Moore στην ανάρτησή της. «Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές σας».

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι το πρώτο που δημοσιεύει η οικογένειά του από τότε που μοιράστηκαν τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του ηθοποιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Όταν η οικογένεια αποκάλυψε τη διάγνωση της άνοιας FTD (Frontotemporal Dementia) του ηθοποιού τον περασμένο μήνα, ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους: 

«Ο Μπρους πάντα χρησιμοποιούσε τη ‘’φωνή’’ του για να βοηθάει όλους όσοι είχαν ανάγκη. Ξέρουμε μέσα από την καρδιά μας ότι -αν μπορούσε σήμερα- θα ήθελε να ευαισθητοποιήσει όσους μπορεί γύρω από αυτή την εξουθενωτική ασθένεια και να μάθουν όλοι πώς επηρεάζει τόσα πολλά άτομα και τις οικογένειές τους. Ο Μπρους έβρισκε πάντα χαρά στη ζωή. Σημαίνει τα πάντα για εμάς να βλέπουμε αυτή την αίσθηση της φροντίδας να αντανακλάται σε αυτόν και σε όλους μας. Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ από την αγάπη σας για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η συμπόνια, η κατανόηση και ο σεβασμός σας θα μας επιτρέψουν να βοηθήσουμε τον Μπρους να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ζωή». 

Η μετωποκροταφική άνοια προσβάλλει τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου. Αποτελεί μία από τις συχνότερες μορφές άνοιας. Πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση, η οποία οφείλεται σε νευροεκφυλιστικές αλλοιώσεις του εγκεφάλου. Ενδεχομένως, είναι η πιο δύσκολη μορφή άνοιας στη διαχείρισή της. Μία από τις ιδιαιτερότητές της είναι ότι συνήθως εμφανίζεται σε νεαρότερες ηλικίες, συγκριτικά με τις άλλες άνοιες. 

Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν η σύζυγός της είχε ζητήσει από τους φωτογράφους, όταν ο σύζυγός της κυκλοφορεί δημόσια να μην τον πλησιάζουν και να μην τον φωτογραφίζουν. «Σας παρακαλώ, μην το παίρνετε προσωπικά αν αρνηθούμε μια φωτογράφιση», έγραψε. «Απλά προσπαθεί να θυμηθεί πώς να βάζει το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος γι’ αυτόν.

Σας παρακαλώ, κρατήστε τον χώρο σας. Γνωρίζω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά σας παρακαλώ μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο. Μην το κάνετε αυτό.
Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια», ανέφερε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις. 

Πηγή: skai.gr