Η Rihanna επέστρεψε με νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια – Ακούστε το «Lift Me Up»

 Το τραγούδι, ένας φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman

Η Rihanna κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης το πρώτο της single μετά από έξι χρόνια: το «Lift Me Up». Το τραγούδι, ένας φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman, γράφτηκε από τον Νιγηριανό τραγουδοποιό Tems, τη Rihanna, τον κορυφαίο κινηματογραφικό συνθέτη, Ludwig Göransson, και τον σκηνοθέτη Ryan Coogler. 

Είναι το ένα από τα δύο τραγούδια της ταινίας («Black Panther: Wakanda Forever»), η οποία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου. 

«Αφού μίλησα με τον Ryan και άκουσα την κατεύθυνσή του για την ταινία και το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που απεικονίζει μια ζεστή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει στη ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ένιωθα αν μπορούσα να τους τραγουδήσω τώρα και να εκφράσω πόσο μου λείπουν», ανέφερε ο Tems σε δήλωσή του. «Η Rihanna υπήρξε έμπνευση για εμένα, οπότε το να την ακούω σε αυτό το τραγούδι είναι μεγάλη τιμή».

Παράλληλα με την εμφάνισή της στο Super Bowl, η Rihanna ετοιμάζεται για την τέταρτη ετήσια επίδειξη μόδας Savage X Fenty, στην οποία θα εμφανιστούν ως καλλιτέχνες οι Anitta, Burna Boy, Don Toliver και Maxwell. Η εκδήλωση θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσω του Prime Video με άλλα τολμηρά ονόματα όπως η Ángela Aguilar, η Avani Gregg, η Bella Poarch, η Cara Delevingne κ.ά. 

Ο Boseman, ο οποίος υποδύθηκε τον βασιλιά T'Challa στο πρωτότυπο «Black Panther», πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου το 2020 σε ηλικία 43 ετών. Η συνέχεια της ταινίας επικεντρώνεται στους ηγέτες της Γουακάντα, καθώς αντιμετωπίζουν τον θάνατο του ηγεμόνα τους και αγωνίζονται να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν. Οι Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong'o και Winston Duke συμπρωταγωνιστούν στην ταινία.

Πηγή: skai.gr