Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: «Φιάσκο» η… αλά Νταϊάνα καταδίωξη από παπαράτσι – Τι λέει ο οδηγός ταξί

Ο οδηγός ταξί, Sukhcharn Singh, δήλωσε ότι πράγματι τους ακολούθησαν παπαράτσι, ωστόσο δεν συμφώνησε με την εκτίμηση του ζευγαριού ότι ήταν «σχεδόν καταστροφική»

Αντίθετη άποψη, αναφορικά με την… «ανελέητη καταδίωξη» που υπέστησαν από παπαράτσι, όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, φαίνεται πως έχει τόσο το NYPD, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, όσο και ο οδηγός ταξί που μετέφερε το ζεύγος, τη μητέρα της Μέγκαν και έναν άντρα ασφαλείας.

Ο οδηγός ταξί, Sukhcharn Singh, δήλωσε ότι πράγματι τους ακολούθησαν παπαράτσι, ωστόσο δεν συμφώνησε με την εκτίμηση του ζευγαριού ότι ήταν «σχεδόν καταστροφική». 

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγο μετά τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Χάρι και της Μέγκαν, Άσλεϊ Χάνσεν, ότι «ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητα στην οποία συμμετείχαν επιθετικοί παπαράτσι!».

Επίσης, ο ίδιος ανέφερε ότι η αστυνομία έπρεπε να αντιμετωπίσει τους φωτογράφους και να υπάρχει ειδικός χώρος, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτή η επιθυμία δεν έγινε σεβαστή». Το συμβάν σημειώθηκε, αφού το ζεύγος αποχώρησε από την τελετή απονομής βραβείων του Ιδρύματος Γυναικών, όπου τιμήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ για το έργο της, στη Νέα Υόρκη.

Ο οδηγός ταξί μιλώντας στο NBC News είπε: «Νομίζω ότι όλα όσα έχουν ακουστεί είναι υπερβολικά. Δεν θα το χαρακτήριζα κυνηγητό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι κινδύνευα. Δεν ήταν σαν καταδίωξη με αυτοκίνητο σε ταινία. Ήταν ήσυχοι και έδειχναν να φοβούνται. Η Νέα Υόρκη είναι το ασφαλέστερο μέρος για να βρίσκεται κάποιος. Υπάρχουν αστυνομικά τμήματα, αστυνομικοί σε κάθε γωνία, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι στη Νέα Υόρκη». Πρόσθεσε ότι ο σωματοφύλακας ανησυχούσε για τους φωτογράφους και νόμιζε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ εκτεθειμένο και δεν ήθελε να κοινοποιηθεί η τοποθεσία του, γι' αυτό ζήτησε από τον οδηγό να τους πάει στο αστυνομικό τμήμα.

O oδηγός ταξί, Sukhcharn Singh

O oδηγός ταξί, Sukhcharn Singh

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το ζευγάρι του έδωσε φιλοδώρημα 50 δολάρια (40 λίρες) για τη 10λεπτη διαδρομή, επισημαίνοντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «φαινόντουσαν νευρικοί» όσο ήταν στο αυτοκίνητό του.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και το NYPD, το οποίο ανέφερε για το περιστατικό ότι δεν υπήρξαν συγκρούσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις στην (υποτιθέμενη) καταδίωξη. «Το NYPD βοήθησε την ομάδα ιδιωτικής ασφάλειας που προστατεύει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι που έκαναν τη μετακίνησή τους δύσκολη. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις».

Πηγή: skai.gr