Pete Davidson: Ο κωμικός με την τραγική παιδική ηλικία που έχει βγει ραντεβού με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου

Έχει συνδεθεί ερωτικά με διασημότητες όπως η Ariana Grande, η Kim Kardashian, η Kaia Gerber και η Emily Ratajkowski

Πριν από ένα χρόνο, με αφορμή τις φήμες ότι ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Κιμ Καρντάσιαν έβγαιναν ραντεβού, ένας χρήστης του Twitter έθεσε ένα ερώτημα: «Είπες στο κορίτσι σου ότι την αγαπάς σήμερα ή πρέπει να το κάνει ο ηθοποιός;». Τέτοιου είδους ερωτήματα σχετικά με τη ζωή και τους έρωτες του κωμικού εμφανίζονται συχνά στο διαδίκτυο. 

Πράγματι, ήταν ένας από τους διασημότερους ανθρώπους που απασχόλησε ιδιαίτερα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και τον διεθνή Τύπο. Ωστόσο, τα περισσότερα άρθρα γι’ αυτόν επικεντρώνονται στην ερωτική του ζωή. Ο Πιτ ξεκίνησε το 2022 να βγαίνει με την Kim Kardashian και έκλεισε τη χρονιά με το μοντέλο Emily Ratajkowski. Από το 2023, φέρεται να βλέπει τη συμπρωταγωνίστριά του, Chase Sui Wonders. Γιατί, όμως, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα διεθνή ΜΜΕ έχουν εμμονή μαζί του; 

Το 2013, σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Πιτ Ντέιβιντσον μπήκε στο «Saturday Night Live», σαν το παιδί-θαύμα της αμερικανικής κωμωδίας. Η παιδική του ηλικία, η οποία διαμορφώθηκε από τον θάνατο του πατέρα του, πυροσβέστη, στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, έγινε επίσης πρωτοσέλιδο. Ο Πιτ ήταν μόλις επτά ετών την εποχή του θανάτου του πατέρα του. Μετέτρεψε αυτή την τραγωδία σε κωμωδία, η οποία υπήρξε θεραπευτική για τον ίδιο και απωθητική για τους άλλους. Για παράδειγμα, σε ένα αφιέρωμα του Comedy Central, είπε στον Justin Bieber: «Πάντα μετάνιωνα που μεγάλωνα χωρίς πατέρα ... μέχρι που γνώρισα τον πατέρα σου, Justin. Τώρα χαίρομαι που ο δικός μου είναι νεκρός».

Το 2018, ο Πιτ Ντέιβιντσον έγινε διάσημος χάρη στη σχέση του με την τραγουδίστρια, Ariana Grande. Την εποχή που γνώρισε την τραγουδίστρια, έβγαινε με την Cazzie David, την κόρη του κωμικού Larry David. Είκοσι τέσσερις ημέρες αργότερα, η Grande και ο Πιτ αρραβωνιάστηκαν. Το καλοκαίρι του 2018, το κοινό καθηλώθηκε από τα ερωτικά τους μηνύματα στο Instagram, τις φωτογραφίες τους να φιλιούνται στον δρόμο, τα τατουάζ-αφιερώματα του ηθοποιού στην κοπέλα του (τα οποία κάλυπταν το πρόσωπο της Cazzie David) και το γουρουνάκι που υιοθέτησαν για κατοικίδιο. 
Η Grande συμπεριέλαβε ένα τραγούδι με τίτλο «Pete Davidson» στο άλμπουμ της «Sweetener».

Αλλά τα πράγματα «στράβωσαν» όταν, εβδομάδες αργότερα, ο πρώην φίλος της τραγουδίστριας, Mac Miller, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τα social media και των δύο κατακλύστηκαν από μηνύματα που τους κατηγορούσαν για τον θάνατο του Miller και το ζευγάρι διέλυσε τον αρραβώνα του (που οδήγησε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της Grande, το «Thank U Next»).

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Ariana Grande

Λίγες μέρες αργότερα, ο Πιτ Ντέιβιντσον δημοσίευσε ένα ανησυχητικό μήνυμα στο Instagram, αναφέροντας: «Πραγματικά δεν θέλω να βρίσκομαι πια σε αυτή τη Γη». Τελικά, ευτυχώς, δεν έγινε τίποτα σοβαρό… 

Σε μια εποχή που οι διασημότητες παλεύουν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή, ο ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για όλα τα ζητήματα, χωρίς να υπολογίζει το κόστος και αντιμετωπίζοντας στα… ίσα τους «τοξικούς» followers. 

Κάθε σχέση του με διάσημες γυναίκες ακολουθεί το ίδιο μοτίβο: έδωσε γαλλικό φιλί στην Kate Beckinsale σε έναν αγώνα μπάσκετ, κράτησε το χέρι της Margaret Qualley (κόρη της Andie MacDowell) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, παρακολούθησε αγώνες τένις με τη Phoebe Dynevor (από το Bridgerton) όπου φορούσαν μενταγιόν με τα αρχικά του άλλου και πόζαρε σε πάρτι με την Kaia Gerber, την κόρη του μοντέλου Cindy Crawford. Αλλά παρά τις δημόσιες αυτές εκδηλώσεις αγάπης, όλες αυτές οι σχέσεις έληξαν μέσα σε έξι μήνες. 

Με κάθε νέα σχέση, το μυστήριο του Πιτ Ντέιβιντσον βάθαινε: δεν είναι συμβατικά όμορφος και πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός έχει μια ακαταμάχητη γοητεία στις γυναίκες γιατί είναι αρκετά χαλαρός και δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Η επιτυχία του έχει, επίσης, αναλυθεί από την άποψη της νέας αρρενωπότητας, δηλαδή των ανδρών που έχουν επαφή με τα συναισθήματά τους και είναι ειλικρινείς σχετικά με την ψυχική τους υγεία. 

Όπως έγραψε ο ηθοποιός Tommy Dorfman στο περιοδικό Paper, «τελικά... αν έπρεπε να συνοψίσω την απήχηση του Πιτ σε μια λέξη, αυτή θα έπρεπε να είναι η καρδιά: μια τεράστια -ίσως πληγωμένη- πρόθυμα διαθέσιμη καρδιά μέσα στο σώμα ενός αγοριού που θα περίμενα να με δείρει στο λύκειο». 

Η προσωπικότητα του Ντέιβιντσον ταιριάζει, επίσης, με το αρχέτυπο του καλού παιδιού, στο οποίο ένας άνδρας είναι ευγενικός με τις γυναίκες μέχρι μία να τον απορρίψει, οπότε και εξαπολύει τον μισογυνισμό του. Αντίθετα, ο Πιτ Ντέιβιντσον συμπαθεί πραγματικά τις γυναίκες. «Όταν είμαι σε σχέση αντιμετωπίζω το άτομο με το οποίο είμαι μαζί σαν πριγκίπισσα», δήλωσε σε συνέντευξή του. 

Παρά τις… επιτυχίες του, ο κωμικός έχει υποφέρει πολύ. Ο Ντέιβιντσον διαγνώστηκε με διαταραχή προσωπικότητας. Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν ήταν μόλις εννέα ετών και είχε μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά (για παράδειγμα, έβγαλε όλα τα μαλλιά του). 

Ο Ντέιβιντσον και η Καρντάσιαν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί ως ζευγάρι σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ στο Στάτεν Άιλαντ, τον δήμο της Νέας Υόρκης όπου μεγάλωσε. Ο παιδικός ενθουσιασμός του κέρδισε πολλούς θαυμαστές. Είναι σαφές ότι η φήμη τον ελκύει, αλλά αντί να είναι απελπισμένος να γίνει διάσημος, φαίνεται να τον φοβίζει το μέγεθος της φήμης και το πώς λειτουργεί. 

Οι περισσότερες από τις συντρόφους του είχαν μόλις περάσει τραυματικούς χωρισμούς όταν άρχισαν να βγαίνουν μαζί του. Η Ariana Grande περιέγραψε τη σχέση της με τον κωμικό ως «έναν καταπληκτικό αντιπερισπασμό. Σύμφωνα με φήμες, ο Πιτ και η Kardashian χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια (το όνειρο της ζωής του είναι να γίνει πατέρας) και εκείνη όχι. Λίγους μήνες αφότου άρχισαν να βγαίνουν, έκανε τρία τατουάζ αφιερωμένα σε εκείνη: τα ονόματα Jasmine και Aladdin δίπλα στο σύμβολο του απείρου, τα αρχικά των τεσσάρων παιδιών της Kardashian με τον Kanye West και τη φράση «η κοπέλα μου είναι δικηγόρος», αναφερόμενος στο πτυχίο νομικής που απέκτησε τον περασμένο Μάιο. Περιέγραψε αυτά τα τατουάζ ως «ουλές». Είναι σαν να είχε ήδη προβλέψει τον πόνο ενός χωρισμού. Το σώμα του είναι ένας χάρτης των τραυμάτων του. Αν τα ξεχάσει ποτέ, το διαδίκτυο θα είναι σίγουρα εκεί για να του τα θυμίσει… 
 

Πηγή: skai.gr