Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson έκαναν σεξ μπροστά στο τζάκι για να τιμήσουν τη γιαγιά της!

Σε ένα ακόμη επεισόδιο των Καρντάσιαν, η Κιμ έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμεναν, ούτε ήθελαν να μάθουν πολλοί

Δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά πράγματα στη σχέση της Kim Kardashian και του Pete Davidson που δεν έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας. Έχουμε μάθει αρκετά για την ερωτική ζωή του πρώην πλέον ζευγαριού και ελάχιστα πράγματα έχουν μείνει… στη φαντασία. 

Ωστόσο, σε ένα ακόμη επεισόδιο των Καρντάσιαν, η Κιμ έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμεναν, ούτε ήθελαν να μάθουν πολλοί. 

«Ξέρεις τι είναι τόσο τρελό;», ρώτησε η Κιμ τη γιαγιά της. «Ο Pete και εγώ μείναμε στο Beverly Hills Hotel και καθόμασταν μπροστά στο τζάκι. Απλά μιλούσαμε για ώρες και είπα: "Η γιαγιά μου μου είπε ότι ζεις πραγματικά τη ζωή όταν κάνεις σεξ μπροστά στο τζάκι" και έτσι κάναμε σεξ μπροστά στο τζάκι προς τιμήν σου. Ξέρω ότι αυτό είναι πραγματικά ανατριχιαστικό», ανέφερε η Κιμ Καρντάσιαν. 

Παραδόξως, η μεγαλύτερη ανησυχία της 88χρονης γιαγιάς της στο άκουσμα της είδησης ήταν ο φόβος της ότι το σεξ μπορεί να έγινε δημοσίως. 

«Στον προθάλαμο;», ρώτησε. «Όχι, στο λόμπι!», διαβεβαίωσε η Κιμ και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Αλλά πόσο ανατριχιαστικό είναι να σκέφτεσαι τη γιαγιά σου πριν κάνεις σεξ;». 

Πηγή: skai.gr