Ana de Armas: Απεχθάνεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Έχει χαθεί η μαγεία

Έχει διαγράψει όλες τις προσωπικές σελίδες της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτός από το Instagram

Η Άνα ντε Άρμας, σε συνέντευξή της για το τελευταίο εξώφυλλο του «Vanity Fair», μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την επίδραση των social media στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Αισθάνομαι ότι οι νέες γενιές δεν έχουν αυτήν την αίσθηση του μυστηρίου που περιβάλλει τη διασημότητα, εξαιτίας των social media. Υπάρχουν τόσες πληροφορίες εκεί έξω... Αυτό το μυστήριο έχει χαθεί. Ως επί το πλείστον, το έχουμε κάνει εμείς στους εαυτούς μας, κανείς δεν κρατάει τίποτα από κανέναν πια», είπε η ηθοποιός.

Όπως υπογράμμισε, έχει διαγράψει όλες τις προσωπικές σελίδες της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτός από το Instagram, αλλά το χρησιμοποιεί ελάχιστα.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα διέγραφα το Instagram αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν μπορώ. Καταλαβαίνω ότι δεν είμαι μόνο μία ηθοποιός. Έχω εταιρείες με τις οποίες συνεργάζομαι και άλλες υποχρεώσεις», ανέφερε. «Είναι δύσκολο γιατί αισθάνεσαι την πίεση να μοιραστείς κάποια προσωπική φωτογραφία ή κάτι από τη ζωή σου, για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κόσμου. Πρέπει να βρεις την ισορροπία, κάτι που το βρίσκω πολύ δύσκολο», κατέληξε η Άνα ντε Άρμας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ