Kim Kardashian: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε stalker – Την αποκαλούσε σύζυγό του!

Αν και τις φορές που το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίστηκε στο σπίτι της τον σταμάτησε η ασφάλεια της Κιμ, η ίδια φοβάται τόσο για την ασφάλειά της όσο και των παιδιών της

Η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε stalker που είχε εμμονή μαζί της. Πρόκειται για έναν θαυμαστή της, ο οποίος έφτασε στο σημείο να την αποκαλεί σύζυγό του, ενώ της έστειλε μέχρι και διαμαντένιο δαχτυλίδι. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα φοβήθηκε για τη συμπεριφορά του, καθώς το συγκεκριμένο άτομο είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο σπίτι της. Εξαιτίας των παραπάνω, η Κιμ αναγκάστηκε να ζητήσει από τις αρχές προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά του Jomonie Victor Zigler, ο οποίος, σύμφωνα με το «TMZ», ήρθε σε επαφή με την Καρντάσιαν για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν πήγε αρκετές φορές στο σπίτι της και ανέβασε στα social media διάφορα πράγματα για εκείνη.

Αν και τις φορές που το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίστηκε στο σπίτι της τον σταμάτησε η ασφάλεια της Κιμ, η ίδια φοβάται τόσο για την ασφάλειά της όσο και των παιδιών της, γι’ αυτό προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα, για να τον κρατήσει μακριά. 

Ο δικηγόρος της Κιμ Καρντάσιαν ήταν αυτός που κατέθεσε τα έγγραφα για τα ασφαλιστικά μέτρα και όπως αναφέρεται σε αυτά, ο Zigler είχε στείλει αντικείμενα στο σπίτι της, μεταξύ των οποίων ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και τα κλειδιά ενός δωματίου ξενοδοχείου, όπου φέρεται να ήθελε να έχει μια συνάντηση μαζί της.

Ο δικηγόρος προσθέτει ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει κατηγορηθεί για οπλοφορία, απειλές και πρόκληση συναισθηματικής πίεσης σε ανθρώπους στο παρελθόν. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ καταθέτει περιοριστικά μέτρα κατά ενός stalker, καθώς το 2021 κάτι ανάλογο συνέβη και κατά του Charles Peter Zelenoff, ο οποίος είχε παρόμοια εμμονή μαζί της. Τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του είναι για 3 χρόνια. 

Πηγή: skai.gr