Paris Hilton: Έγινε μανούλα μέσω παρένθετης - Το αποκάλυψε η ίδια

Η Πάρις δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram, κρατώντας το χέρι του νεογέννητου

Η Πάρις Χίλτον έγινε μανούλα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος είπε στους θαυμαστές της ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Carter Reum, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα μικρό αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας. 

Η Πάρις δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram, κρατώντας το χέρι του νεογέννητου και γράφοντας: «Σε αγαπάμε απέραντα». Η 41χρονη Χίλτον επιβεβαίωσε τα νέα στο «People», λέγοντας: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Πάρις, πάντως, δεν αποκάλυψε πότε υποδέχτηκαν το μωρό τους, αλλά ούτε και το όνομά του. Τον Δεκέμβριο, η Πάρις Χίλτον μιλούσε με γρίφους στο Instagram: «Έχω ένα μυστικό, που θα ρίξει το διαδίκτυο. Κάτι έρχεται...».

Η Πάρις και ο Κάρτερ παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 και είχαν μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδιά τους να «μεγαλώσουν» την οικογένειά τους. «Μιλάγαμε για παιδιά από την αρχή της σχέσης μας, από τους πρώτους μήνες που ήμασταν ζευγάρι», είχε πει η Πάρις Χίλτον.

Αν και αυτό είναι το πρώτο παιδί της Πάρις Χίλτον, ο σύζυγός της έχει άλλο ένα κοριτσάκι με την Laura Bellizzi, την οποία φέρεται να έχει δει μόνο μία φορά. 

\

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Πηγή: skai.gr
TAGS: μωρό