Patrick Dempsey: Και επίσημα ο πιο σέξι άνδρας για το 2023, σύμφωνα με το «People»

«Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό», λέει ο ηθοποιός της «Ferrari»

Έχουν περάσει, σχεδόν, δύο δεκαετίες από τότε που ο Patrick Dempsey βγήκε στη μικρή οθόνη ως νευροχειρουργός Derek στη σειρά «Grey's Anatomy» του ABC. 

Η ιδιότητά του ως καρδιοκατακτητή δημιούργησε τέτοια φρενίτιδα στους θαυμαστές και θαυμάστριές του, που κοσμούσε πολλά εξώφυλλά περιοδικών όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα παίρνει το «στέμμα» του πιο σέξι εν ζωή άνδρα, σύμφωνα με το «People». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», λέει ο 57χρονος ηθοποιός από το Μέιν στο περιοδικό. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου δέχεται ένα μικρό ‘’χτύπημα’’, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Πιο κοντά στην καρδιά του είναι το Dempsey Center, το οποίο ίδρυσε προς τιμήν της μακαρίτισσας μητέρας του, για την υποστήριξη των καρκινοπαθών και των αγαπημένων τους προσώπων.

Το πιο σημαντικό «κεφάλαιο» στη ζωή του είναι, όπως λέει, η οικογένειά του, η σύζυγός του Jillian και τα παιδιά τους, Talula και οι 16χρονες δίδυμες Sullivan και Darby. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Όσο για τη βράβευσή του ως… «σέξι άνδρας» για το 2023, μάλλον, ήταν κάτι που δεν περίμενε. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου κινείται σε καλά επίπεδα», λέει χαμογελώντας. 

Στο ερώτημα πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά του για το συγκεκριμένο… τίτλο, ο Dempsey επιμένει ότι «απλά θα με κοροϊδέψουν, θα με πειράξουν και θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι ο πιο σέξι άνδρας», αναφέρει. «Πράγμα που είναι καλό, με κρατάνε νέο».

Τον Δεκέμβριο θα επιδείξει τις αγωνιστικές του ικανότητες στη βιογραφική ταινία «Ferrari», που σκηνοθέτησε ο Michael Mann (η οποία έλαβε ενδιάμεση συμφωνία από την SAG-AFTRA εν μέσω της απεργίας των ηθοποιών), υποδυόμενος τον Ιταλό οδηγό Piero Taruffi. Η ταινία του έδωσε ένα μάθημα για την ανάληψη ρίσκου, αλλά εκτός πίστας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

«Παρακολουθούσα την ταινία εδώ και χρόνια, οπότε τηλεφώνησα στον Michael και του είπα: "Θέλω να συζητήσουμε να συμμετάσχω σε αυτή"», θυμάται ο Dempsey. «Αυτό μου δίδαξε ότι αν θέλεις πραγματικά κάτι, πρέπει να το κάνεις μόνος σου».

Τώρα ο ηθοποιός μαθαίνει ότι τα καλά πράγματα, πραγματικά, έρχονται σε όσους περιμένουν. «Έχω τα αυτοκόλλητα, τα μπλουζάκια, τις αφίσες», αστειεύεται για τον νέο του τίτλο. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του; «Έχω φτάσει στο αποκορύφωμά μου εδώ και πολλά χρόνια», λέει γελώντας. «Αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Πηγή: skai.gr