Ozzy Osbourne: Ο πρίγκιπας του σκότους κάνει Tai Chi για να τον βοηθήσει στη νόσο του Πάρκινσον

Ο 74χρονος τραγουδιστής των Black Sabbath υποβλήθηκε ξανά σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο μήνα

Ο Ozzy Osbourne αποκτά ένα νέο χόμπι. Το 74χρονο είδωλο της ροκ εξασκείται στο Tai Chi, για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τη νόσο του Πάρκινσον, όπως δήλωσε ο ίδιος στο προσωπικό του podcast. 

Ο διάσημος καλλιτέχνης μοιράστηκε διάφορες λεπτομέρειες για το νέο του χόμπι, καθώς ενημέρωνε για την ανάρρωσή του από την τελευταία χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο μήνα, μετά από μια σειρά επεμβάσεων από το ατύχημα που είχε το 2019. 

«Θα προσπαθήσω να κάνω Tai Chi, γιατί είναι καλό για την ισορροπία», ανέφερε ο ίδιος, καθώς μαζί του ήταν η σύζυγός του Sharon, η κόρη τους Kelly και ο γιος τους Jack. 

«Θεέ μου, αυτά είναι τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό», απάντησε η κόρη του. «Λοιπόν, θέλω να επιστρέψω, ξέρετε, και όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές για μένα», πρόσθεσε αργότερα. Ο πρώην αστέρας των Black Sabbath αποκάλυψε ότι μετά την τελευταία του επέμβαση ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά πλέον οι τελευταίες του εξετάσεις είναι αρκετά καλές. 

Ο Ozzy Osbourne δήλωσε, επίσης, ότι θα ξεκινήσει και φυσιοθεραπεία την επόμενη εβδομάδα. Τον περασμένο μήνα, ο Ozzy μίλησε για τη σειρά των επεμβάσεών του σε συνέντευξή του στο «Metal Hammer», καθώς μοιράστηκε τις ελπίδες του να κάνει ένα ακόμα άλμπουμ και να επιστρέψει στις περιοδείες.

«Έχω κάνει όλες τις επεμβάσεις τώρα. Νόμιζα ότι θα είχα σταθεί ξανά στα πόδια μου εδώ και μήνες, απλά δεν μπορούσα να συνηθίσω αυτόν τον τρόπο ζωής, έχοντας συνεχώς κάτι να πάει στραβά. Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά ακόμα, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση πήγε τέλεια».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής του «Crazy Train» μίλησε για τα σχέδιά του για την επόμενη χρονιά. «Θέλω να επανέλθω και να είμαι σε φόρμα. Έχω κάνει δύο άλμπουμ σχετικά πρόσφατα, το 2020 το «Ordinary Man» και το 2022 το «Patient Number 9», αλλά θέλω να κάνω ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να επιστρέψω στον δρόμο». 
 

Πηγή: skai.gr