Brian Austin: Μίλησε ανοιχτά για το μεγάλωμα του ομοφυλόφιλου γιου του

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο, ενώ εγώ όχι. Για μένα, είναι ενδιαφέρον», είπε ο ηθοποιός 

Ο Brian Austin Green μίλησε με ειλικρίνεια για την πατρότητα στο podcast «Frosted Tips with Lance Bass». Ο 50χρονος πρωταγωνιστής του «Beverly Hills» μίλησε για την ανατροφή του μεγαλύτερου γιου του, Kassius Lijah Marcil-Green, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος.

«Έμπαινα σε αυτές τις συζητήσεις με τον Κας, όπου ήταν σαν να ήθελα πραγματικά να καταλάβω τα πράγματα που μου φαίνονταν τόσο διαφορετικά στην αρχή», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός. 

«Και μετά συνειδητοποιείς ότι, τελικά, δεν είναι καθόλου διαφορετικά. Είναι απλά η επιλογή του συντρόφου σου. Δεν με επηρεάζει καθόλου. Και αυτό είναι ένα πράγμα που προσπαθώ να περάσω και στον κόσμο. "Γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ; Και γιατί προσπαθείς με κάποιο τρόπο να τρομοκρατήσεις τα συναισθήματά σου και τη γνώμη σου σε κάτι που κυριολεκτικά δεν σε επηρεάζει καθόλου’’».

Τέλος, ο ηθοποιός έκανε λόγο για μια συναρπαστική εμπειρία, ακριβώς γιατί το συγκεκριμένο πεδίο του ήταν παντελώς άγνωστο. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο, ενώ εγώ όχι. Για μένα είναι συναρπαστικό. Και θέλω να μάθω γι' αυτό», πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr