Ο Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες: «Το σώμα μου είναι αδύναμο - Σας αγαπώ όλους»

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή στα social media για την ακύρωση της περιοδείας του με τους Judas Priest

Ο Όζι Όσμπορν φαίνεται πως αποσύρεται από τις περιοδείες για λόγους υγείας, όπως ανακοίνωσε σε δήλωσή του σχετικά με την ακύρωση της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τους Judas Priest.

Ο Όσμπορν εμφανίστηκε στο ημίχρονο ενός αγώνα των Los Angeles Rams τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ είναι υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στην επερχόμενη τελετή απονομής των Grammy στο Λος Άντζελες.

Ο 74χρονος τραγουδιστής της χέβι μέταλ ταλαιπωρείται από πολλαπλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας την αναβολή ή την ακύρωση αρκετών περιοδειών. Η ακύρωση των συναυλιών, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τον Μάιο και τον Ιούνιο - περίπου τέσσερις μήνες μακριά - φαίνεται να δείχνει ότι τα προβλήματα υγείας του είναι αρκετά σοβαρά. 

H δήλωση του Όζι Όσμπορν:

«Αυτό είναι, ίσως, ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Όπως, ίσως, όλοι γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα σοβαρό ατύχημα, όπου έπαθα ζημιά στη σπονδυλική μου στήλη.
 
Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός όλο αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου στο τραγούδι είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου εξακολουθεί να είναι αδύναμο.
Νιώθω ειλικρινά τιμή για τον τρόπο με τον οποίο όλοι σας κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά, με πλήρη συνείδηση, έχω πλέον καταλήξει ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας μου σε Ευρώπη/Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στα ταξίδια που απαιτούνται. Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα.
 
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου...την μπάντα μου...την ομάδα μου...τους παλιούς φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και για το ότι μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα είχα.
 
Σας αγαπώ όλους...
»

Πηγή: skai.gr