Marc Anthony-Nadia Ferreira: Δεν πήγαν στον γάμο τους τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Jennifer Lopez – Δείτε video

Σύμφωνα με την εκπομπή «Despierta America» της Televisa Univision, η Nadia Ferreira περιμένει το πρώτο της παιδί

Ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια υπέροχη τελετή με πολλούς και διάσημους καλεσμένους. Ωστόσο, έλειπαν δύο σημαντικά πρόσωπα για τον τραγουδιστή: τα παιδιά που απέκτησε με την Jennifer Lopez.

Μεταξύ των διασημοτήτων που προσκλήθηκαν ήταν ο David και η Victoria Beckham, ο Maluma, ο Romeo Santos, η Salma Hayek, η Eva Longoria, ο Marco Antonio Solis και ορισμένοι πρόεδροι της Λατινικής Αμερικής.

Το περιοδικό «Hola», που είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα επιβεβαίωσε ότι αυτοί που δεν έδωσαν το «παρών» στον γάμο του πατέρα τους ήταν η 28χρονη Arianna, η μεγαλύτερη κόρη του Marc Anthony, καθώς και τα δίδυμα που απέκτησε ο τραγουδιστής με την Jenniffer Lopez στον δεύτερο γάμο του: Ο Maximilian Muniz και η Emme Maribel.

Ο γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο τραγουδιστής της σάλσα είχε κάνει τον πρώτο του γάμο το 2000 με την Dayanara Torres, πρώην Μις Υφήλιος από το Πουέρτο Ρίκο. Το 2004 παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και το 2014 παντρεύτηκε το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα από τη Βενεζουέλα.

Η Nadia Ferreira είναι 23 ετών, ήταν Μις Παραγουάη και σύμφωνα με την εκπομπή «Despierta America» της Televisa Univision, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ερωτική ιστορία μεταξύ του Marc Anthony και της Nadia Ferreira έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022 με μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο 54χρονος τραγουδιστής, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες για τη σχέση τους. Αρραβωνιάστηκαν δύο μήνες αργότερα, όπου ο τραγουδιστής της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων! 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: γάμος