«Κακιά πεθερά»: Όταν η μητέρα του Pique έκανε ταπεινωτικές χειρονομίες στην Shakira- Δείτε βίντεο

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο με την τραγουδίστρια και την μητέρα του πρώην συζύγου της τα οποία δείχνουν ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις

Είναι ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών, ο λόγος φυσικά για το πολύκροτο διαζύγιο της Shakira με τον Pique αλλά και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με έμμεσα υπονοούμενα για εκείνον, την σύντροφο του αλλά και για την μητέρα του.

Τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο με την τραγουδίστρια και την μητέρα του πρώην συζύγου της τα οποία δείχνουν ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τις θέλουν να είναι στα «μαχαίρια» πολύ πριν το διαζύγιο του ζευγαριού.

Εξαιτίας όλων αυτών και επειδή η τραγουδίστρια αναφέρει και τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, Montserrat Bernabeu, στο «Out of your League» λέγοντας σε ένα σημείο του τραγουδιού

«Με άφησες με την πεθερά μου για γείτονα» ήρθε ξανά στη επικαιρότητα ένα παλιό βίντεο στο οποίο βλέπουμε την μητέρα του Pique να κάνει μία άκρως ταπεινωτική χειρονομία στην τραγουδίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε την μητέρα του ποδοσφαιριστή να κάνει διάφορες χειρονομίες στην τραγουδίστρια προκειμένου να της πει να σωπάσει.

Το εν λόγω βίντεο έγινε viral σχεδόν αμέσως με αποτέλεσμα η σχέση των δύο γυναικών έχει γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης.

Πηγή: Must