Σακίρα: Χτίζει τοίχο για να χωρίσει το σπίτι της από της πρώην πεθεράς της - Έβαλε κούκλα μάγισσας στο μπαλκόνι

Στο νέο της τραγούδι υπήρχε ο στίχος: «Άφησες την πεθερά μου για γειτόνισσα» - H περιουσία της Shakira στην Ισπανία συνδέεται σε ορισμένες περιοχές με αυτή των πρώην πεθερικών της

Η Shakira φέρεται να έχει ξεκινήσει την κατασκευή ενός τοίχου για να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, 45 ετών, και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια σχέσης τον περασμένο Ιούνιο και έχουν δύο γιους, τον Μίλαν, εννέα ετών, και τον Σάσα, επτά ετών.

H περιουσία της Shakira στην Ισπανία συνδέεται σε ορισμένες περιοχές με αυτή των πρώην πεθερικών της και επιδιώκει να τα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τη Marca.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τηλεοπτική κάμερα εντόπισε μπετονιέρα να δουλεύει γύρω από το σπίτι της τραγουδίστριας στη Βαρκελώνη.

Αυτό συμβαίνει αφότου φέρεται επίσης να έστησε μια τρομακτική κούκλα μάγισσας σε μεγάλο μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Ισπανία, η οποία φέρεται να κοιτάζει προς το σπίτι της πρώην πεθεράς της.Σημειώνεται πως η ίδια κυκλοφόρησε ένα diss track με στόχο τον πρώην της με τον παραγωγό Bizarrap, με την ονομασία Shakira Bzrp Music Sessions 53, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την περασμένη εβδομάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι αντιλήφθηκαν τη Σακίρα να «παίζει το τραγούδι στη διαπασών» από το σπίτι της. Σε αυτό αναφέρονται χαρακτηρισμοί όπως «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Παράλληλα, το νέο τραγούδι της Σακίρα περιλαμβάνει και άλλους αιχμηρούς στίχους που «στοχεύουν» στον Πικέ και την νέα του σύντροφο ενώ έχει και μερικά λόγια για την πρώην πεθερά της.

Στο τραγούδι ακούγεται ο στίχος: «Άφησες την πεθερά μου για γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών...».

Πηγή: skai.gr