Ο Ζεράρ Πικέ κυκλοφορεί χεράκι-χεράκι με τη νέα του αγαπημένη Clara Chia – Πάει… η Σακίρα

Η έξοδος του Πικέ με τη νέα του σύντροφο μόνο τυχαία δεν είναι. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι Πικέ και Σακίρα κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των γιων τους 

Ο Ζεράρ Πικέ απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με τη νέα του αγαπημένη Clara Chia σε εστιατόριο στην πατρίδα του, την Ισπανία. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 35χρονο ποδοσφαιριστή πιασμένο χέρι-χέρι με τη 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων καθώς συζητούσαν έξω από το εστιατόριο, μετά το γεύμα τους.

Η έξοδος του Πικέ με τη νέα του σύντροφο μόνο τυχαία δεν είναι. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι Πικέ και Σακίρα κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των γιων τους μετά τον χωρισμό τους. 

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ευδιάθετο, με τον Πικέ, μάλιστα, να συμπεριφέρεται σαν πραγματικός «gentleman», κρατώντας την τσάντα της νέας συντρόφου του. Από την άλλη, η Σακίρα, όπως γράφουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ, σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι το 2023.

Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε και βρίσκονται μέλη της οικογένειάς της, θεωρείται ότι ήταν το κύριο εμπόδιο στην προηγούμενη απόπειρα του ζευγαριού να επιτύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Ο Πικέ και η Σακίρα ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση: «Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία, που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή».

Η δήλωσή τους συνεχίζει: «Εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Εν τω μεταξύ, ο Πικέ και η Σακίρα φαίνεται να έχουν συμφωνήσει να πουλήσουν και την έπαυλή τους, όπου μεγάλωσαν τους δύο γιους τους. Το σπίτι, σε ένα περιφραγμένο οικιστικό συγκρότημα στο Esplugues de Llobregat, περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Βαρκελώνης, διαθέτει δικό του στούντιο ηχογράφησης και γυμναστήριο.

Στον εξωτερικό χώρο του πενταώροφου ακινήτου υπάρχει γήπεδο τένις και μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου ο Πικέ έπαιζε με τα παιδιά του. 
 

Πηγή: skai.gr