Ντακότα Τζόνσον: Η σέξι Αναστάζια από τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» δυσκολεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας

Παρόλο που η ηθοποιός εξακολουθεί να χαίρεται που ανέλαβε αυτόν τον ρόλο, η Τζόνσον περιέγραψε όλα όσα δεν πήγαν καλά 

Η Ντακότα Τζόνσον έγινε διάσημη για τον ρόλο της ως Αναστάζια στην ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», ωστόσο υπήρξαν διάφορα προβλήματα με τα γυρίσματα της ταινίας.

Η ηθοποιός δεν ήταν σε θέση να συζητήσει αυτά τα ζητήματα μέχρι τώρα, επειδή προωθούσε ακόμα την ταινία, αλλά αισθάνεται ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστεί την εμπειρία της.

«Όχι, δεν νομίζω ότι είναι θέμα μεταμέλειας», δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair». «Αν ήξερα τότε ότι έτσι θα ήταν, δεν νομίζω ότι θα το έκανε κανείς. Αλλά όχι, δεν το μετανιώνω». 

Παρόλο που εξακολουθεί να χαίρεται που ανέλαβε αυτόν τον ρόλο, η Τζόνσον περιέγραψε όλα όσα δεν πήγαν καλά.

«Είμαι ένα σεξουαλικό άτομο και όταν ενδιαφέρομαι για κάτι, θέλω να ξέρω τόσα πολλά γι' αυτό», εξήγησε η ηθοποιός. «Υπέγραψα για να κάνω μια πολύ διαφορετική εκδοχή της ταινίας που τελικά κάναμε».

Η ίδια εξήγησε ότι για τα προβλήματα έφταιγε ένας συνδυασμός του στούντιο, των σκηνοθετών και του αρχικού υλικού των βιβλίων, συγγραφέας των οποίων είναι η E.L. James.

«Η συγγραφέας ήθελε να έχει τον έλεγχο για την ταινία, όλη μέρα, κάθε μέρα και απλά απαιτούσε να συμβούν ορισμένα πράγματα. Υπήρχαν αποσπάσματα από το βιβλίου, που απλά δεν θα λειτουργούσαν σε μια ταινία. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Δεν μπόρεσα ποτέ να μιλήσω ειλικρινά γι' αυτό, γιατί θέλεις να προωθήσεις μια ταινία με τον σωστό τρόπο και είμαι περήφανη γι' αυτό που κάναμε τελικά, αλλά ήταν δύσκολο», ανέφερε η ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε: «Κάναμε τις λήψεις της ταινίας που ήθελε να κάνει η Erika και μετά κάναμε τις λήψεις της ταινίας που θέλαμε να κάνουμε εμείς. Το προηγούμενο βράδυ, ξαναέγραφα σκηνές με τους παλιούς διαλόγους, ώστε να προσθέσω μια ατάκα εδώ κι εκεί. Ήταν σαν χάος όλη την ώρα».
 

Πηγή: skai.gr