Nick Cannon: Ο ηθοποιός που έχει 12 παιδιά από 6 διαφορετικές γυναίκες λέει ότι όλα έγιναν με τη βοήθεια του Θεού...

«Προσπαθώ να ‘’παίξω’’ με τους κανόνες των μαμάδων. Αλλά μόλις τα παιδιά μπορέσουν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, ελπίζω και προσεύχομαι ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο ίδιος

Ο Nick Cannon έχει μεγάλα όνειρα όσον αφορά στην οικογένειά του. Ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής έχει αποκτήσει 12 παιδιά από 6 διαφορετικές γυναίκες. Ο παρουσιαστής του «Masked Singer», ο οποίος δήλωσε ότι το να έχει 12 παιδιά ήταν θέλημα από τον Θεό, εμφανίστηκε σε podcast για να μιλήσει για τη μεγάλη οικογένειά του.

Ο σταρ του «Love Don't Cost a Thing» παραδέχτηκε ότι δεν έχει βάλει ακόμα όλα τα παιδιά του μαζί, γιατί «όσο κι αν αυτό είναι μια επιθυμία μου, πρέπει να σεβαστώ ότι δεν είναι επιθυμία όλων», είπε ο ίδιος. 

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Όταν τα παιδιά ενηλικιωθούν για να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, θα συμβεί», εξήγησε ο παρουσιαστής και ηθοποιός. 

«Προσπαθώ να ‘’παίξω’’ με τους κανόνες των μαμάδων. Αλλά μόλις τα παιδιά μπορέσουν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, ελπίζω και προσεύχομαι ότι θα έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά δυνατή σχέση, ώστε να θέλουν να έρχονται να κάνουν παρέα μαζί μου». 

Ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλά ελεύθερα για τις πιο ιδιωτικές πτυχές της ζωής του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους «Los Angeles Times», προσπάθησε να εξηγήσει το ιδιαίτερο οικογενειακό του όραμα. Όπως εξήγησε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ορισμένες από τις γυναίκες με τις οποίες είχε ανοιχτή σχέση εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουν μητέρες. Εκείνος δέχτηκε. «Πολλές από αυτές είναι στην ίδια ηλικιακή ομάδα. Και ήθελα απλώς να τους δώσω αυτό που επιθυμούσαν. Έλεγα συνέχεια: "Μπορώ να το χειριστώ"», ανέφερε. 

Πηγή: skai.gr