Κλείσιμο

Natalie Portman: Συγχώρησε την απιστία του συζύγου της, αλλά έθεσε αυστηρούς όρους

Η ηθοποιός δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Benjamin Millepied

Ο σύζυγος της Natalie Portman, ο Γάλλος χορογράφος Benjamin Millepied, απάτησε τη σύζυγό του. Ήταν ένα σκάνδαλο που αναστάτωσε τους θαυμαστές της ηθοποιού. Η έκπληξη, όμως, ήρθε όταν έγινε γνωστό ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν πρόκειται να χωρίσει και να διαλύσει τον γάμο της τόσο εύκολα.

Η σχέση τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Black Swan», το 2009. Και οι δύο ερωτεύτηκαν και, μόλις τρία χρόνια αργότερα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Aleph, 11 ετών, και την Amalia, έξι ετών. 

Η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό της, ωστόσο ο ίδιος θα πρέπει να τηρήσει κάποιους όρους, αν θέλει να παραμείνει σύζυγός της. Αυτό εξήγησε μια πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, όπως γράφει η «Marca». 

Οι όροι της Νάταλι Πόρτμαν προς τον σύζυγό της μετά την απιστία

«Προφανώς, θα υπάρξουν όροι και, προφανώς, εκείνος είναι εντάξει με όποιους κανόνες θέλει εκείνη, οπότε, αν κάνει ξανά λάθος, θα υπάρξει διαζύγιο», τονίζει η πηγή. Η απιστία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, αν και το μέσο ενημέρωσης Voici διαβεβαίωσε ότι ήταν με μια γνωστή Γαλλίδα influencer.

Πάντως, και παρά το ολίσθημα αυτό, η Natalie Portman είναι πρόθυμη να συνεχίσει την κοινή τους ζωή, αφού είδε τη συμπεριφορά του συζύγου της.

«Εργάζεται πολύ σκληρά για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της γυναίκας του, θέλει να την καθησυχάσει και ένας από τους τρόπους είναι να μοιραστεί όλους τους κωδικούς του. Δεν βγαίνει έξω χωρίς εκείνη», δήλωσε η πηγή.

Πηγή: skai.gr