Κλείσιμο

Οργή του Μπάκιγχαμ για το... Megflix: Διαψεύστηκε μήνυμα που έπαιξε στον «αέρα» του ντοκιμαντέρ

Πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διέψευσε τους ισχυρισμούς των Σάσεξ ότι η βασιλική οικογένεια είχε αρνηθεί να συνεργαστεί για την πολύκροτη σειρά του Netflix 

Οργή φαίνεται να επικρατεί στο Μπάκιγχαμ για το… Megflix όπως το χαρακτηρίζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mai. 

Η βασιλική οικογένεια αμφισβήτησε την Πέμπτη την αξιοπιστία του ντοκιμαντέρ (κατά άλλους ριάλιτι) «Χάρι και Μέγκαν» στο Netflix.

Πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διέψευσε τους ισχυρισμούς των Σάσεξ ότι η βασιλική οικογένεια είχε αρνηθεί να συνεργαστεί για την πολύκροτη σειρά, έξι επεισοδίων, που κυκλοφόρησε ακριβώς τρεις μήνες μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Μέγκαν και ο Χάρι χρησιμοποίησαν  την, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, συμφωνία τους με τον γίγαντα του streaming για να καταφέρουν νέα πλήγματα στη Βασιλική Οικογένεια σε επεισόδια που περιγράφονται ως υπερατλαντικές «τηλεοπτικές βόμβες».

Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με μια αιχμηρή επίθεση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με μήνυμα στην οθόνη που έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αλλά λίγες ώρες μετά την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων,  βασιλικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο επέμεναν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να απαντήσουν.

Χάρι

Η πηγή ήταν ξεκάθαρη ότι «ούτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας προσεγγίστηκαν για σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix».

Η συγκεκριμένη πηγή διευκρίνισε ότι, προς το παρόν, δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τον Βασιλιά ή τον Πρίγκιπα της Ουαλίας σχετικά με το εμπρηστικό περιεχόμενό της σειράς, που περιλαμβάνει ισχυρισμούς για ρατσισμό κατά της Μέγκαν και του παιδιού της με το Χάρη και «ασυνείδητη μεροληψία» και μια σειρά επιθέσεων με στόχο τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, δηλαδή ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, διευκρίνιζαν αργότερα ότι έλαβαν ένα email από μια εταιρεία παραγωγής (Archewell) για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix. Η ομάδα Τύπου επικοινώνησε με την Archewell και το Netflix για να επαληθεύσει αν ήταν το μήνυμα γνήσιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Το email δεν περιείχε την ουσία των ισχυρισμών του Χάρι και της Μέγκαν όπως αναπτύσσονται στη σειρά σημειώνει το Κένσινγκτον.
 

Πηγή: skai.gr