Hilary Duff: Η ηθοποιός αποκάλυψε τη «μάχη» της με την τροφική διαταραχή – Ήταν τρομακτικό

Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς «How I Met Your Father» δήλωσε ότι έμαθε να αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ και τώρα έχει μια πιο υγιή σχέση με το σώμα της

Η 34χρονη ηθοποιός Χίλαρι Νταφ μίλησε για τη «μάχη» της με την τροφική διαταραχή όταν ήταν έφηβη, στην ηλικία των 17 ετών. 

Η Νταφ έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Ιανουαρίου του «Women's Health Australia» και εκεί αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ηθοποιός έγινε διάσημη όταν ήταν μόλις 14 ετών, χάρη στη σειρά της Disney «Lizzie McGuire».

Αν και η σειρά έπαιξε μόνο για δύο σεζόν, σημείωσε παγκόσμια επιτυχία και έκανε τη νεαρή τότε ηθοποιό γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η σειρά ήταν τόσο επιτυχημένη που σήμερα, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα σεζόν. Ενώ πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά, η Χίλαρι Νταφ ξεκίνησε, επίσης, μια επιτυχημένη μουσική καριέρα.

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εξηγεί η σταρ, που άρχισε να έχει εμμονή με την εικόνα του σώματός της. «Εξαιτίας της πορείας της καριέρας μου, σκεφτόμουν: ‘’Είμαι στην κάμερα και οι γυναίκες ηθοποιοί είναι αδύνατες’’», αποκάλυψε η ίδια. Και πρόσθεσε: «Ήταν τρομακτικό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς «How I Met Your Father» δήλωσε ότι έμαθε να αντιμετωπίζει τα ΜΜΕ και τώρα έχει μια πιο υγιή σχέση με το σώμα της. «Εκτιμώ την υγεία μου, κάνω δραστηριότητες, που με κάνουν να νιώθω δυνατή αντί να βελτιώνω μόνο την εμφάνισή μου. 

Περνάω χρόνο με ανθρώπους, που με κάνουν να αισθάνομαι καλά και μοιράζομαι παρόμοιες απόψεις για την υγεία και τη θετικότητα του σώματος, κοιμάμαι αρκετά και η διατροφή μου είναι ισορροπημένη», κατέληξε η Χίλαρι Νταφ. 

Η συνέντευξη έρχεται λίγους μήνες αφότου η ηθοποιός εμφανίστηκε γυμνή στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του «Women's Health» και μίλησε επίσης για τη μάχη που δίνει για να ανταποκριθεί στα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ. 

«Αισθάνομαι ότι όσο μεγαλώνω, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχω. Νομίζω ότι στα 34 μου, έχω αποκτήσει μεγάλο σεβασμό για το σώμα μου. Με έχει πάει σε όλα τα μέρη που πρέπει να πάω, με έχει βοηθήσει να χτίσω μια όμορφη οικογένεια».

Η Χίλαρι Νταφ είναι μητέρα τριών παιδιών. Απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον πρώην παίκτη του χόκεϊ επί πάγου Mike Comrie, από τον οποίο χώρισε το 2014. Τα δύο μικρότερα είναι από τον γάμο της με τον νυν σύζυγό της, τον μουσικό Matthew Koma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Πηγή: skai.gr