Margot Robbie: Είναι μία… κούκλα – Φωτογραφήθηκε για την ταινία «Barbie» με τα εσώρουχά της

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τη νέα της ταινία και αποκαλύπτει ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο

Έχει φορέσει μια σειρά από ρούχα Barbie, για να προωθήσει τη νέα ταινία για την εμβληματική κούκλα της Mattel. Ωστόσο, η Margot Robbie άλλαξε τα πράγματα για την τελευταία της φωτογράφιση για τη «Vogue» Αυστραλίας.  

Η Margot Robbie

Η 33χρονη ηθοποιός επιδεικνύει τα γυμνασμένα πόδια και τους κοιλιακούς της φορώντας εσώρουχα με κοσμήματα, συνδυασμένα με ένα διαφανές μπλουζάκι και επώνυμα τακούνια. Εν τω μεταξύ, για το εξώφυλλο της «Vogue», η ξανθιά σεξοβόμβα δείχνει εντυπωσιακή με τοπ, φούστα και μπότες Balenciaga και σκουλαρίκια Bulgari.   

Παράλληλα με τη φωτογράφιση, η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τη νέα της ταινία και αποκαλύπτει ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. «Αυτό είναι διαφορετικό. Στις ταινίες κόμικς, υπάρχει σίγουρα διαφημιστική καμπάνια», δήλωσε η Margot Robbie, αναφερόμενη στον ρόλο της ως Harley Quinn στην ταινία «Suicide Squad». 

«Αλλά υπάρχει κάτι σχετικά με τη Barbie, που είναι μια εκδοχή του hype που δεν έχω ξαναζήσει. Είναι σαν όλοι να είχαν αυτό το πράγμα κρυμμένο μέσα τους και να ήθελαν να το εξωτερικεύσουν και τώρα έχουν την άδεια να το κάνουν. Είναι τρελό!», επισήμανε. 

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση της ταινίας, μεταξύ άλλων, στην Αμερική, την Ωκεανία και την Ανατολική Ασία. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Margot Robbie κοσμεί το εξώφυλλο της αυστραλιανής «Vogue», με την αρχισυντάκτρια, Christine Centenera, να κάνει λόγο για «ξεκάθαρη επιλογή». «Όχι μόνο για να φωτίσουμε τη Barbie και την επική της ερμηνεία στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά της πέρα από την καριέρα της μπροστά από την κάμερα», δήλωσε. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Barbie