Κλείσιμο

Η Kylie Jenner δεν επεξεργάζεται τις φωτογραφίες: Ό,τι βλέπετε είναι αληθινό…

Η 25χρονη μεγιστάνας του μακιγιάζ σημείωσε ότι είναι φυσιολογικό να νιώθεις ανασφάλεια με τον εαυτό σου μερικές φορές

Η Kylie Jenner ισχυρίζεται ότι δεν επεξεργάζεται πλέον καμία από τις φωτογραφίες της στο Instagram, παρόλο που πριν από λίγο καιρό παραδέχτηκε ότι το έκανε. 

Σε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η 25χρονη μεγιστάνας του μακιγιάζ κάθισε μαζί με τις αδελφές της, Khloé Kardashian και Kourtney Kardashian, για να μιλήσουν για το πώς έχουν επηρεάσει τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς.

Η Kylie Jenner

«Απλά, νιώθω ότι έχουμε τεράστια επιρροή και τι κάνουμε με αυτή τη δύναμη;», ρώτησε η Jenner τις μεγαλύτερες αδελφές της. «Απλά, βλέπω τόσα πολλά νεαρά κορίτσια στο διαδίκτυο τώρα που επεξεργάζονται πλήρως τις φωτογραφίες τους», συνέχισε. «Πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα καλύτερο σημείο. Αλλά οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να σου ‘’προκαλέσουν’’ ανασφάλειες», πρόσθεσε η ίδια. 

Η Kylie Jenner

Επίσης, η Jenner σημείωσε ότι είναι φυσιολογικό να νιώθεις ανασφάλεια με τον εαυτό σου μερικές φορές. «Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου. Ακόμα αγαπώ τον εαυτό μου. Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για μένα είναι ότι ήμουν απλά αυτό το ανασφαλές παιδί και έκανα τόσες χειρουργικές επεμβάσεις για να αλλάξω όλο μου το πρόσωπο, κάτι που είναι ψευδές. Έχω κάνει μόνο fillers και δεν θέλω αυτό να είναι μέρος της ιστορίας μου.

Η Kylie Jenner

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πραγματικά ενδιαφέροντα για μένα. Νομίζω ότι έχω ακούσει κάθε αρνητικό πράγμα και φήμη που θα μπορούσε να πει κάποιος για μένα. Όσο περισσότερο συμβαίνει, νομίζω ότι γίνεσαι πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Kylie Jenner.  

Η Kylie Jenner

Η Kylie Jenner

Η Kylie Jenner

Πηγή: skai.gr