Madonna: Ποζάρει ως Παναγία και Ιησούς στο «Vanity Fair» - «Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι ένα έργο τέχνης»- Δείτε φωτογραφίες

Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι «το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση»

Είναι αλήθεια ότι από τη Μαντόνα τα περιμένεις όλα… Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια κοσμεί το εξώφυλλο τριών διαφορετικών εκδόσεων του «Vanity Fair» στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Η βασίλισσα της ποπ είναι το κεντρικό πρόσωπο του ετήσιου Icon Issue του περιοδικού, που γιορτάζει τους θρύλους που «συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού».
 

Στη λήψη του εξωφύλλου η τραγουδίστρια ποζάρει ως Παναγία που κλαίει, με σπαθιά να της τρυπούν την καρδιά, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία υποδύεται τον Ιησού, σε έναν γυναικείο Μυστικό Δείπνο.

Η Μαντόνα ως Ιησούς

Το μεγάλο αφιέρωμα περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο portfolio εικόνων, που δημιουργήθηκαν από τους φωτογράφους Luigi & Iango, το οποίο επιχειρεί να εκφράσει τις «αξίες που υπερασπίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια σε όλη την καλλιτεχνική της διαδρομή και μέσα από την εικονογραφία της».

Το περιοδικό ανέφερε ότι για τη δημιουργία του αφιερώματος συμμετείχαν περισσότεροι από 80 συνεργάτες, σημειώνοντας ότι θα αποτελέσει, επίσης, μια μελλοντική έκθεση, μια ταινία μικρού μήκους και μια παράσταση μοντέρνας τέχνης.

Η Μαντόνα ως Ιησούς

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό, η Μαντόνα μιλά για τον φεμινισμό, τη σεξουαλικότητα, τη θρησκεία και τη διαφορετικότητα, με επίκεντρο τις μάχες που έδωσε στην καριέρα της ενάντια στην πατριαρχία και το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει, προκειμένου να παραμείνει ο εαυτός της. 

Η διαζευγμένη μητέρα έξι παιδιών παραδέχτηκε ότι «το να μεγαλώνεις με μια μητέρα σαν εμένα είναι μια πρόκληση». Και συνέχισε: «Ήταν η πιο δύσκολη, η πιο σκληρή μάχη», ανέφερε για τη μητρότητα. 

«Ακόμα και σήμερα παλεύω να καταλάβω πώς να είμαι μητέρα και να κάνω τη δουλειά μου. Γιατί, όποια κι αν είσαι, το να έχεις παιδιά και να τα μεγαλώνεις είναι ένα έργο τέχνης. Και κανείς δεν σου δίνει εγχειρίδιο. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί πολύ χρόνο. Και είναι εξαντλητικό γιατί δεν υπάρχει ποτέ ξεκούραση.
Αυτό που με κάνει πιο ευτυχισμένη είναι να βλέπω ότι ο καθένας από αυτούς έχει ανακαλύψει τη δική του δημιουργικότητα. Ποτέ δεν ενθάρρυνα την κόρη μου να κάνει μουσική ή τον γιο μου Ρόκο να ζωγραφίζει. Αλλά πάντα τους εξέθετα στην τέχνη, στη μουσική και είμαι ευτυχισμένη που βρήκαν τρόπους να εκφραστούν. Έχω σεβασμό και θαυμασμό γι’ αυτούς και γι’ αυτό που κάνουν».

Η περιοδεία «The Celebration Tour» της Μαντόνα με 35 συναυλίες, που τιμά την καριέρα της των τεσσάρων δεκαετιών, ξεκινάει στις 15 Ιουλίου στο Rogers Arena, του Βανκούβερ. 

Πηγή: skai.gr