Eden Polani: Αυτό είναι το πανέμορφο μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Leonardo DiCaprio

Η ηλικιακή διαφορά τους έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, με αρκετούς να αναφέρουν πως ο ηθοποιός «βγαίνει με ένα παιδί»

Η Έντεν Πολάνι φέρεται να είναι η νέα «κατάκτηση» του άτακτου εργένη του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δημοσιογράφοι σε διεθνή Μέσα, χρήστες στα social media έχουν «σταυρώσει» τον ηθοποιό για το γεγονός ότι η Πολάνι είναι μόλις 19 ετών και ο «καρδιοκατακτητής» Ντι Κάπριο 48 χρόνων. 

Ήταν στις 31 Ιανουαρίου που τα «λαγωνικά», οι φωτογράφοι, απαθανάτισαν και τους δύο σε ένα πάρτι. Η ηλικιακή διαφορά τους έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, με αρκετούς να αναφέρουν πως «βγαίνει με ένα παιδί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

«Η κοπέλα του Ντι Κάπριο είναι τόσο νέα, που -πιθανότατα- μελέτησε την ταινία του ‘’Ρωμαίος και Ιουλιέτα’’ στο σχολείο», έγραψε μια πρώην θαυμάστρια του ηθοποιού στο Twitter. Μια άλλη σημείωσε ότι «ο Ντι Κάπρο ανησυχεί για την κλιματική αλλαγή επειδή θέλει να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο για τις φιλενάδες του».

Η Έντεν Πολάνι και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Πολάνι είναι γεννημένη στις 21 Μαρτίου του 2003, τρία χρόνια δηλαδή μετά την τεράστια επιτυχία του Λεονάρντο στην ταινία «Τιτανικός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Συνεργάζεται με το πρακτορείο μοντέλων «ITM Model Management», ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές σε εξώφυλλα ισραηλινών περιοδικών, μεταξύ των οποίων και το «Glamour», από όπου και ξεκίνησε την καριέρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Έχει καταγωγή από το Ισραήλ, όμως το τελευταίο διάστημα ζει στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που «ανεβάζει» στο Instagram δείχνουν μια κοπέλα στην οποία αρέσουν τα ταξίδια. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Πηγή: skai.gr