Paris Hilton: Υποδέχθηκε τον γιο της με περούκα και με άλλο όνομα

Οι ευτυχισμένοι γονείς απόλαυσαν τις πρώτες δύο ημέρες του παιδιού τους εντελώς μόνοι στο νέο τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς

Με αφορμή τη φωτογράφισή της στο περιοδικό «Harper's Bazaar», η Πάρις Χίλτον περιέγραψε τις πρώτες στιγμές με το γιο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φράση «Σε αγαπάμε ήδη πέρα από λόγια», σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, η σταρ ανακοίνωσε τη γέννησή του στις 25 Ιανουαρίου στο Instagram.

Αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο ήταν μόνο εκείνη, ο σύζυγός της Κάρτερ Ριμ και η παρένθετη μητέρα. Ηταν ένα μυστικό μόνο για εκείνους. Οι οικογένειές τους το έμαθαν λίγο πριν τη δημοσιοποίηση της Χίλτον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

«Όλη μου η ζωή ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είχα ποτέ τίποτα για τον εαυτό μου», δήλωσε η χρυσή κληρονόμος. «Αποφασίσαμε να κρατήσουμε όλη αυτή την εμπειρία για εμάς».

Επισήμανε ότι χρησιμοποίησε άλλο όνομα κατά την είσοδό της στο νοσοκομείο ενώ φορούσε μία καστανή περούκα κατά την παραμονή της. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο οι ευτυχισμένοι γονείς απόλαυσαν τις πρώτες δύο ημέρες του παιδιού τους εντελώς μόνοι στο νέο τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Έδωσαν άδεια στο προσωπικό λόγω «ανακαίνισης», όπως τους είπαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

«Θέλω να τον προστατεύω και να είμαι μαζί του κάθε δευτερόλεπτο», κατέλεξε η διάσημη κόρη του Ρίτσαρντ Χίλτον.

Πηγή: skai.gr