Kim Kardashian: Θα εγκαταλείψει το ριάλιτι και θα γίνει δικηγόρος πλήρους απασχόλησης

Η σταρ των Kardashians ελπίζει ότι οι προσπάθειές της στον κόσμο της δικηγορίας θα είναι το πιο ουσιαστικό έργο της ζωής της

«Θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη αν εργαζόμουν ως δικηγόρος», δήλωσε πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν. Μάλιστα, η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το ριάλιτι και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή εκτός οθόνης. 

Η 42χρονη τηλεπερσόνα μίλησε με ειλικρίνεια για το μέλλον της στον κόσμο της δικηγορίας και αποκάλυψε ότι είναι κάτι που μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της και τη μελλοντική της καριέρα. 

«Θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη αν ήμουν δικηγόρος πλήρους απασχόλησης», απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν ποτέ μια ζωή χωρίς να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και την τηλεόραση. 

Η σταρ των Kardashians ελπίζει ότι οι προσπάθειές της στον κόσμο της δικηγορίας θα είναι το πιο ουσιαστικό έργο της ζωής της. «Πάντα αστειεύομαι με τη μαμά μου, που είναι η μάνατζέρ μου, και της λέω ότι αποσύρομαι και θα γίνω απλά μια δικηγόρος». 

Η ενασχόληση της Κιμ με τη δικηγορία και τις ποινικές υποθέσεις ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, όταν έμαθε για την υπόθεση της Alice Marie Johnson, η οποία βρισκόταν στη φυλακή από τον Οκτώβριο του 1996, αφού καταδικάστηκε για βοήθεια στη διευκόλυνση των επικοινωνιών σε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Η Τζόνσον πίστευε ότι θα έπαιρνε χάρη το 2016, όταν ο τότε πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χορήγησε χάρη σε 231 άτομα, σε παρόμοιες υποθέσεις, αλλά αυτό δεν επετεύχθη. 

Όταν η Καρντάσιαν έμαθε την ιστορία της δημοσίευσε ένα βίντεο που σχετιζόταν με την αποφυλάκισή της. Η Johnson αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2020, ωστόσο η Καρντάσιαν συνέχισε να υπερασπίζεται άδικα καταδικασμένους κρατούμενους, όπως έναν φυλακισμένο πατέρα, του οποίου η κόρη σκοτώθηκε στους τραγικούς πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο στο Uvalde του Τέξας.

Τον Δεκέμβριο του 2021, πέρασε τις εξετάσεις των πρωτοετών φοιτητών της Νομικής, αφού πρώτα είχε αποκαλύψει τον Μάιο του 2019 ότι επέλεξε να ακολουθήσει τα βήματα του αείμνηστου πατέρα της, Robert Kardashian Sr., του δικηγόρου που πέτυχε την αθώωση του O.J. Simpson στη δίκη για τη δολοφονία της Nicole Brown Simpson και του φίλου της Ronald Goldman το 1995.

«Για όποιον δεν γνωρίζει το ταξίδι μου στη νομική σχολή, να ξέρει ότι αυτό δεν ήταν εύκολο, ούτε μου χαρίστηκε», είχε γράψει η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πηγή: skai.gr