Κλείσιμο

Robbie Williams: Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι δεν κάνει σεξ μετά τον γάμο του

Ο πρώην τραγουδιστής των «Take That» αποκάλυψε ότι κάνει ενέσεις τεστοστερόνης

Ο Robbie Williams και η σύζυγός του Ayda Field παραδέχτηκαν ότι δεν κάνουν, σχεδόν, ποτέ σεξ. Ο πρώην τραγουδιστής των «Take That» αποκάλυψε ότι κάνει ενέσεις τεστοστερόνης, οι οποίες επιδείνωσαν την κατάθλιψή του και ταυτόχρονα οδήγησαν σε μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα και χαμηλή λίμπιντο. 

Το ζευγάρι -σε κοινή του συνέντευξη- επέμεινε ότι το γεγονός πως δεν κάνουν σεξ δεν αποτελεί πρόβλημα για τον γάμο του. Ο τραγουδιστής δήλωσε στη «Sun»: «Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο. Κάναμε συνεχώς σεξ. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει, όμως, πόσο πολύ ποθούσαμε ο ένας τον άλλον. Μου λείπει αυτό. Αυτή ήταν μια διασκεδαστική περίοδος. 

Μερικές φορές η Ayda μου λέει: ‘’Πρέπει να κάνουμε σεξ", κι εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά σηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε».

Η 43χρονη σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή ανέφερε: «Η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Είμαστε ευτυχισμένοι».

Τον Σεπτέμβριο, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είναι επιτέλους ευτυχισμένος μετά την πρόσφατη απώλεια βάρους του. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τους εθισμούς του τόσο στο φαγητό όσο και στα ναρκωτικά, πρόσθεσε ότι έχει μάθει να αποδέχεται τον εαυτό του. 

«Έχω χάσει βάρος, αλλά είναι ένας συνεχής αγώνας. Μέσα μου υπάρχει ένα τεράστιο άτομο...  Αν δεν έκανα αυτό που κάνω για να ζήσω, τρέμω να σκεφτώ πώς θα έμοιαζα και τι θα γινόμουν», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι πλέον νηφάλιος εδώ και 20 χρόνια, αποκάλυψε ότι έμαθε επιτέλους να αποδέχεται τον εαυτό του, αφού πάλευε στο παρελθόν. «Μισούσα τον εαυτό μου και πίστευα ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω». 

Ο Robbie Williams μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2007, καθώς έκανε χρήση ναρκωτικών. Στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι βρισκόταν μόλις «24 ώρες μακριά από τον θάνατο», στο αποκορύφωμα του εθισμού του. 
 

Πηγή: skai.gr