Kim Kardashian: Ποζάρει σέξι ως ξανθιά Barbie για να διαφημίσει τα μαγιό της – Παλιά μου τέχνη κόσκινο…

Η διάσημη τηλεπερσόνα πόζαρε δίπλα σε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο με το μπικίνι της, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η φωτογραφία της πάνω σε μια μηχανή

Η Kim Kardashian «έβγαλε» την Barbie που κρύβει μέσα της και άρχισε να επιδεικνύει το γυμνασμένο και σέξι κορμί της για ένα και μοναδικό σκοπό: να διαφημίσει τα μικροσκοπικά μαγιό της. 

Η Κιμ «ανέβασε» διάφορες σέξι φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram και οι 350 εκατ. θαυμαστές της εκστασιάστηκαν, κυρίως ο ανδρικός πληθυσμός.  

Η Κιμ Καρντάσιαν

Η διάσημη τηλεπερσόνα πόζαρε δίπλα σε ένα πανάκριβο αυτοκίνητο με το μπικίνι της, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η φωτογραφία της πάνω σε μια μηχανή. Η Κιμ γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και αυτός είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να προωθήσει τη νέα της συλλογή. 

Η Κιμ Καρντάσιαν

Η σταρ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πώς θέλει να αισθάνονται οι πελάτες της με τα προϊόντα της μάρκας της. «Αυτό που θέλω είναι να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και άνετα. Όλες οι συλλογές μας είναι φτιαγμένες από υλικά που μπορείτε να φοράτε όλη μέρα, κάθε μέρα». Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν αισθάνεσαι καλύτερα, δείχνεις καλύτερα».

Η Κιμ Καρντάσιαν

Πηγή: skai.gr