«Τώρα είμαι κορίτσι της Barbie!» - Η Κιμ Καρντάσιαν εμπνέεται από την πλαστική κούκλα

Η γνωστή τηλεπερσόνα αγκαλιάζει τη δημοφιλή τάση «Barbiecore»

«Τώρα είμαι κορίτσι της Barbie!», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ξανθιά, πλέον, Κιμ εμπνεύστηκε από την εμβληματική πλαστική κούκλα μόδας, μετά την απώλεια βάρους της. 

Η 42χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών έκανε δίαιτα για τη συμμετοχή της στο Met Gala και μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες στον λογαριασμό της στο Instagram. Είναι μία από τις διάσημες, που αγκαλιάζει τη δημοφιλή τάση «Barbiecore», η οποία κατέκτησε τον κόσμο τον Ιούνιο, όταν η Margot Robbie εντοπίστηκε στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας Barbie για την κούκλα της Mattel.   

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα υπέροχο ροζ φόρεμα, που προσαρμοζόταν σφιχτά στο σώμα της κατά τη διάρκεια του γκαλά. Η ίδια έλαβε το βραβείο Giving Tree Award κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το οποίο απένειμε ο Tyler Perry.

Σύμφωνα με το «Entertainment Tonight», η διάκριση απονέμεται σε γυναίκες του δημόσιου βίου, που έχουν δεσμευθεί να προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

Απευθυνόμενη στον κόσμο η Καρντάσιαν ανέφερε: «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, η υπεράσπιση της δικαιοσύνης είναι ένα βαθύ πάθος μου. Η δικαιοσύνη για εμένα έχει τόσες πολλές έννοιες, αλλά αυτό στο οποίο τελικά καταλήγει είναι τι είναι δίκαιο, τι είναι σωστό και τι οδηγεί τον κόσμο μας καλύτερα - ειδικά για τα παιδιά μας», είπε.

Η τηλεπερσόνα του ριάλιτι, η οποία συνεργάζεται με το Baby2Baby εδώ και μια δεκαετία, συνέχισε σημειώνοντας ότι δεσμεύεται να συνεργαστεί με την οργάνωση στο μέλλον.

Η Κιμ Καρντάσιαν

«Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και τους πόρους μου, για να μοιραστώ την αποστολή σας, ενώ όλοι μας θα βοηθήσουμε το Baby2Baby να φέρει δικαιοσύνη, ισότητα σε τόσα πολλά παιδιά, που έχουν στερηθεί την πρόσβαση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης», πρόσθεσε. 

Η Κιμ Καρντάσιαν, την οποία συνόδευσαν πολλές άλλες προσωπικότητες από τη βιομηχανία του θεάματος στο γκαλά, μίλησε για το πώς μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο μέσω φιλανθρωπικών δράσεων. 

Πηγή: skai.gr