Κλείσιμο

Η σέξι Kim Kardashian ερωτοτροπεί με γυμνό άνδρα για τις ανάγκες καμπάνιας γνωστού οίκου μόδας – Δείτε video

Η Κιμ επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν

Η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει τη βασιλεία της ως η απόλυτη μούσα των Dolce & Gabbana, επιστρέφοντας σε μια νέα διαφήμιση για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Η Κιμ έγινε το «πρόσωπο» της τελευταίας καμπάνιας του ιταλικού οίκου μόδας πέρυσι.  

Η σέξι Κιμ Καρντάσιαν άλλοτε ποζάρει ως Marilyn Monroe και άλλοτε ως Sophia Loren. Στο teaser των τριάντα δευτερολέπτων, η 42χρονη σταρ είναι η επιτομή της «αισθησιακής κομψότητας» καθώς αποπλανεί ένα γυμνό μοντέλο μέσα σε μια ιταλική βίλα του 18ου αιώνα.

Η Κιμ Καρντάσιαν

Απαθανατισμένη σε ασπρόμαυρο, η Κιμ επιδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν. Σε αρκετές «καυτές» σκηνές, η ιδρύτρια της SKIMS φαίνεται να ξαπλώνει στο κρεβάτι, ενώ το μοντέλο είναι δίπλα της και περνάει τα δάχτυλά του πάνω και κάτω από τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η Κιμ Καρντάσιαν

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου τον Σεπτέμβριο, με την Κιμ και τους σχεδιαστές Stefano Gabbana και Domenico Dolce να ανεβαίνουν στην πασαρέλα. 

Πηγή: skai.gr