Orlando Bloom: Μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα του και αποκαλύπτει ότι το ειδύλλιο με την Katy Perry είναι δύσκολο

Ο Ορλάντο Μπλουμ έγινε γνωστός πριν από 20 χρόνια με την τριλογία «The Lord Of The Rings», την πρώτη του δουλειά μετά τη δραματική σχολή

Ο Ορλάντο Μπλουμ έκανε μια επίδειξη του καλλίγραμμου σώματός του για τις ανάγκες του περιοδικού «Flaunt». Ο 46χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη σχέση του με την Κέιτι Πέρι. «Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω σε εκείνη, όπως και αυτή για εμένα», ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός. 

Η Κέιτι είναι σούπερ σταρ, που παίρνει μισθό από το «American Idol» 25 εκατ. δολάρια, ενώ ο Orlando είναι στην εκπομπή «Carnival Row» του Amazon Prime απέναντι από το μοντέλο Cara Delevingne.

«Μερικές φορές τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά δύσκολα. Δεν θα πω ψέματα. Σίγουρα δίνουμε μάχη με τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά μας», εξομολογήθηκε. Ο Ορλάντο πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «νομίζω ότι και οι δύο γνωρίζουμε πόσο ευλογημένοι είμαστε που συνδεθήκαμε με τον τρόπο που συνδεθήκαμε, τη στιγμή που συνδεθήκαμε, και σίγουρα δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή».

Λίγο μετά τη γέννηση της κορούλας τους, της Daisy, ο ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα «Guardian» ότι το ζευγάρι δεν έκανε αρκετό σεξ, προσθέτοντας ότι «απλά κάναμε ένα μωρό». Ο Ορλάντο Μπλουμ έγινε γνωστός πριν από 20 χρόνια με την τριλογία «The Lord Of The Rings», την πρώτη του δουλειά μετά τη δραματική σχολή.

Ο Ορλάντο Μπλουμ

Η φήμη του εκτοξεύτηκε ακόμη περισσότερο με τις ταινίες «Pirates Of The Caribbean». Έχει παρομοιάσει τη διασημότητα ως φλεγόμενο όχημα, εξηγώντας ότι πάντα πρέπει να έχεις μια ομάδα ασφαλείας, για να αντιμετωπίζεις τις κακοτοπιές. 

Η Κέιτι και ο Ορλάντο απέκτησαν την κόρη τους μέσα στην περίοδο της πανδημίας. Ο Ορλάντο βρισκόταν στην Πράγα για γυρίσματα στο «Carnival Row». Κατέληξε να μπει σε καραντίνα μαζί με την Κέιτι, η οποία έμεινε έγκυος. 

«Τα πάντα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, τα τελευταία πέντε χρόνια, ήταν στρατηγικής σημασίας», επισήμανε ο ηθοποιός. «Έχω μεγαλώσει ένα παιδί, έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει και πρέπει να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είμαι και από ποιον κόσμο προέρχομαι», πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr