Kylie Jenner: Αγοράζει κι αυτή έπαυλη στο Palm Springs – Δείτε το εντυπωσιακό ακίνητο – Οι επενδύσεις των Kardashians… (video)

H πολυτελής κατοικία έχει πολλά επίπεδα και μια πισίνα υπερχείλισης

Η έπαυλη της Kylie Jenner φαίνεται να είναι το κόσμημα του στέμματος μιας επεκτεινόμενης αυτοκρατορίας ακινήτων των Kardashian στην περιοχή Palm Springs της Καλιφόρνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μητέρα της, Kris Jenner, και οι αδερφές της έχουν αγοράσει, επίσης, εντυπωσιακές κατοικίες στην ίδια τοποθεσία. 

Η 25χρονη επιχειρηματίας διαθέτει μια έπαυλη 15.500 τετραγωνικών μέτρων, που έχει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για πλούσιους ανθρώπους στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες.

Τα ακίνητα των Kardashians

Νέες φωτογραφίες που εξασφάλισε η «DailyMail» δείχνουν ότι η πολυτελής κατοικία, η οποία βρίσκεται σε μια ελίτ κοινότητα γηπέδων γκολφ στη La Quinta της Καλιφόρνια, έχει πολλά επίπεδα και μια πισίνα υπερχείλισης.

Το ακίνητο γειτνιάζει με το σπίτι της μητέρας της Jenner, εκτός από ένα κενό οικόπεδο δύο στρεμμάτων που ανήκει στην αδελφή της Kim Kardashian. Η Kylie αγόρασε το οικόπεδο το 2019, δίνοντας 3,25 εκατ. δολάρια. Το σπίτι της Kris Jenner διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια. 

H Kylie Jenner

Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashian, η οποία είναι παντρεμένη με τον μουσικό Travis Barker, έκλεισε τη συμφωνία για τη νεόκτιστη έπαυλη τον Μάιο του 2021. 

Πηγή: skai.gr